Hilaldabaan En son gittiğim 28 haftalıkken de 25 mm 12 gün sonra bugün kontrole gittim doktorum 35 mm yükselmiş dedi şuan 30 haftalık hamileyim sizce iyi mi doktorum ne çok yat ne çok hareket et dedi ortasını bul dedi normal rahîm ağzı uzunluğu kaç olmalı?
aslhnkrts9 Hilaldabaan aslında şey demek istemiş 35 mm oldu diye normale dönüp iş yapma yine aynı standartta devam et ama hareket etmeyi de ihmal etme yine dinlen demek istemiş bence 😂
Hilaldabaan tatlibebegim_ iyi bari hani yine dikkat et dedi progestana devam dedi kendini öyle yükseldi diye çok yorma falan dedi doktorum
Hilaldabaan aslhnkrts9 ay inşallah artar canım ya zaten yormuyorum evden dışarı çıkmıyorum evde de üstün körü bir süpürge yapıp geçiyorum sonra akşama kadar yatıyorum iftara annem geliyor zaten yemek hazırlamaya burda yiyip gidiyorlar sonra gene yatıyorum iyi mi sizce milimi ya 🥹
aslhnkrts9 Hilaldabaan iyi yavru çok şükür sana yükselir yükselecek demiştim dimi yine de tedbiri elden bırakma bende kaynanama gidiyorum yemeğe bütün gün uzanıyorum ağırlaşınca haftan ilerledikçe yaptıklarını da yapamaz hale geliyorsun ☺️az bişey yapsan nefes nefese kalıyorsun bak bu bebişler bizi korkutup sonra da gelmek bilmeyecekler 😂
Hilaldabaan aslhnkrts9 ay inşallah öyle olur gelmek bilmese de sıkıntı yok sağlıklı olsun da eli ayağı düz olsun rızkı bol olsun diye dua ediyorum hep bugün ilk defa yüzünü gördüm o kadar tatlıydı ki oğlum ağlamak istedim inşallah sağlıkla gelirler inşallah daha yükselir zaten bir şey yapasim gelmiyor bir evi süpürüyor um o kadar oda kedim car kum tüy oluyor diye ☺️🥰
aslhnkrts9 32+5 olduk benimde 35 mm sana bi ara yazdığımda 40dı o incelir kısalır ama tedbirini alırsan kendini korursan bişey olmaz zaten ilaçta kullanıyorsun çokta düşmez
Hilaldabaan aslhnkrts9 evet evet progestan kullanmaya devam fitil gece iki tane vajinadan ya çok acayip bir şey rahim ağzı nasıl yükselip neye göre kısalıyor ki
Boncukk123 Hilaldabaan maşaAllah canım normalıni bilmiyorum ama 35 mm iyi bir sonuç güzel de yükselmiş evet doktor yat yatma dememiş ama sen yine de dıkkatli ol 25 mm altı sorun diye biliyorum ben 🌸
Hilaldabaan Boncukk123 25 mm di en son evet ya yat yatma demedi değil mesela dışarı çıkıp öyle iki saat gezinmeye falan yok ilişki yok dedi evde iş yaptiysan dinlene dinlene yap dedi evde sürekli yatma da dedi ama kendini yorma da dedi çok ayakta kalma dedi
Hilaldabaan Boncukk123 inşallah internette baktığım da olması gereken milim 40 milim yazıyor ☺️inşallah artar daha da gününde gelir oğlum
Bytul Hilaldabaan benim de 27. Haftada 25 mm di 29 da 30 dedi ama 29. Haftada karından ölçmüştü o yüzden sordum
Boncukk123 Hilaldabaan kendını en iyi sen bilirsin canım evde biraz dolandın baktın yoruldun hemen dinlen güzelce bu zamana kadar naptıysan aynen devam 🌸 daha da uzar mm inşaAllah
Boncukk123 Hilaldabaan inşaAllah canım internete çok güvenme takma kafana her kadının bir değil ki vücudu internet Allah bilir kime göre yanıtlıyor cevapları ☺️