Klcmerve bak bana ne iyi geliyordu. Öncelikle prilamı gece içiyordum saat 3-4 e alarm kurup bi yudum suyla içip hemen uyumaya devam yoksa direkt kusuyordum. Bunun da fayda etmediği oluyordu zofer 8 ligi dil altı alıyordum. Hap şeklinde alma o geç etki ediyor dil altı anında etki ediyor. Yani tüm ilaçlar için böyle bu arada dil altının emilimi hızlıdır. Neyse yastığıma nane yağı damlattım bi dönem sonra o da bulandırdı dove katı sabun var ya onu baş ucuma bırakıyorum o bana ferahlık veriyordu. Sana iyi gelen bi koku olabilir bence. Suyu soğuk içiyordum zaten içebilirsem. Naneli sakız var ya fist ün onu aldığım an kesiliyordu bir de öigrosta zencefilli şeker vardı bi dönem o iyi geldi. Bir de bi doktoru dinledim b6 vitamini takviyesi ve zencefil tüketin diyordu. sırt üstü yatıp kafamı sağa çeviriyordum o da iyi geliyordu beyinde bi merkezi baskılıyormuş ve bulantıyı azaltıyormuş dr dedi bana. Bulantı bilekleri varmış ben denemedim ama iyi gelenler olmuş okudum.baş ucumda hep tuzlu kraker olurdu aç kalma zaten miden kazınırsa midem bulanır. Bunlar bildiklerim Allah yardımcın olsun bulantı kusma benim gebelik travmam resmen. Biri midem bulanıyor deyince gözlerim doluyor inanki