Duygu37 Merhaba kızlar erken doğum riski için nidicard kullanman var aranızda yan etkileriniz oldu mu
Ceylankocak Ben kullandım ama yan etkisini hiç yaşamadım ama hastanede yatış zamanında 48 saat vermislerdi
Duygu37 Ceylankocak 48 saat derken ? Ya benim tansiyonum zaten normalde düşük günde 4 kere al dedi doktor ama çok kötü oluyorum tansiyonum düşüyor sanırım bide bebeğimin hareketleri azaldı sanki önceden daha çok oynuyordu
alevShn 36+5 haftadayım 1 hafta günde 2 kullandım. Tansiyonum normalde düşük olduğu için nefes darlığı yaptı. Doktorum günde 1e düşürdü bi haftadır bu şekilde kullanıyorum yan etki kalmadı. Sancılarımı da azalttı, doğumu durdurmada işe yaradı.
Duygu37 alevShn bende 35+5 deyim şuan doktor bir hafta daha kullan bu haftayı atlattık mı sorun yok dedi günde 4 kere dedi ama ben sancılarım sıklaştıkça içiyorum günde 1 veya 2 genelde uyumadan önce içmeyi tercih ediyorum ama yinede uyutmuyor beni baş dönmesi mide bulantısı damarlarım pıt pıt atıyo kalp çarpıntısı ateş basması gibi şeyler yapıyor inşallah hayırlısıyla şu haftayı bi atlatabilseydim
alevShn Duygu37 bu haftalarda zaman çok yavaş geçiyor biliyorum ama bi hafta dayanırsınız:) Doktorunuzun söylediği dozda devam edin yine de yan etkilerinizi de mutlaka iletin kendisine. Bıgün doktorumdan öğrendim ilaç max 37. haftaya kadar kullanılıyormuş.
Cemiledag Duygu37 canım seni çok iyi anlıyorum aynı yan etkiler banada oldu içtikçe alışıyor bünyen korkma kalp çok atıyor nabız çok atıyor başım dönüyordu kalp sesimi duyuyordum yani 1 aydır içiyorum alışıyor bünye ama sen kafana göre içersen ilacı belki alışamazsın düzenli kullanınca bünye tepki vermiyor bir süre sonra
Melek-10 Gebeliğimin en başından 34.haftama kadar günde 2 kez kullandım erken doğum riskim vardı aynı zamanda serklajım bende baş ağrısı ve yüzümde kızarıklıklar yaptı ama doktorum söylemişti zaten yani bebeklere bir zararı olacağını sanmıyorum olsa vermezler özellikle riskli gebelik olduğu için profesöre gidiyorum inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza