Pamuk dut suyunun anında sancı yapıp enfeksiyonu bir anda arttırması şaşırtıcı doğrusu ilginç.. aylardır burdayım bir tane post görmedim enfeksiyon başlıklarının altında dutun enfeksiyonu arttırdığına dair ayrıca enfeksiyon bir anda artabilecek birşey değil ki yalan söylüyorsunuz demiyorum ama dutu içer içmez sancıya dönüşüp enfeksiyonunda bir anda artmasını belki dutla ilgisi yoktur diyorum belki başka bişey etkilemiştir belki de enfeksiyonunuz artmaya o güne kadar meyillidir artmıştır bunu yani ne ben ne siz duta bağlamaya gerek yok çünkü bende kullandım hamileliğimin başında beri gerek mantar gerek idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ve kuru dutun bana çok faydası oldu benimle beraber aynı şekilde hamile olan arkadaşıma ve kuzenime de yani tek siz doğru konuşuyorsunuz diye birşey olamaz doktor ilaç vermişse zaten kullanılır bende burda antibiyotiğini ilacını bırak dut kaynat iç demiyorum sonuçta limonlu su nasıl içiliyorsa sirke nasıl faydalı oluyorsa dutta aynı şekilde bazen ilaçların bile geçiremediğini doğal yollardan geçirenler var sizde bu kadar sadece ilaçlara tabi kalmayın zira başı ağrıyana bile antibiyotik yazılan bir devirdeyiz