EmirAsafMomm Ben kıyafetlerini yıkadım dolabını ayarladım henüz çanta yapmadım onu da bugün yarın yapıcam 🥰🧿🤗
maviiiss EmirAsafMomm bende kıyafetlerini yıkadım ütüledim odasını düzenledim ama çantayı hazırlamadım daha Bez ıslak mendil vs almadık onlarıda alırız bu ay sonra hazırlarım bayramdan önce her şey hazır olmuş olur 30-31-32 de bakalım 😇
maviiiss Esrackc 2 tane pijama takımı yeterli olur mu acaba 1 gün kalınacak hastanede bi sorun çıkmazsa 1 uzun kollu 1 kısa kollu pijama takımı yeterli midir
EmirAsafMomm Esrackc bn şimdiden yavaş yavaş yapmam laızm ki aklıma geldikçe içine eklerim çantanın 🙈
semra34_erkan Hersey hazır yerleştirilmesi kaldı çanta hazır değil erken olduğunu düşünüyorum ay sonu itibariyle hazırlarım kontrol sonrası bebeğim ters çünkü
Hcrkrklu Henüz hazırlamadım bi kaç eksiğimiz kaldı onları da tamamlayınca hazırlarım 15 güne kadar 29+1 iz bizde💙🤰🥰
[silindi] Hiçbir şey hazırlamayan ben 😁 ne yıkadım ne ütüledim 30+1 daha bir buçuk ay var diye yapmadım 34 ken yapmayı düşünüyorum