Sevim1902 Momofelisa benim iki kürtajım oldu baya bekledik ama hiç kanama yok düşmedi yani☹️zor bir süreç
Momofelisa Sevim1902 canım kanama başlamazsa ağızdan alınan ilaçlar var onlarla başlatıp düşüğü gerçekleştiriyorlar. Kürtaj en son çare. 4 düşük yaptım ben biri hariç ki oda 15. Haftadaydı, hepsi ağızdan alınan ilaçla oldu.
Hatice4200 Esmdhsnc bende yaşadım biraz bekleyin derim ben bekledim yine gözükmedi ve kürtajla sonlandı
PinkPanter204 Biyiklikedi canım keşke biraz daha beklesen geç döllenme olabilir benimde durum böyleydi kesem görünüyordu bebek göremedim 3 defa gitmiştim doktor umudum yok demişti en sonunda lekelenmeyle acile gittim 9+0 da bebeğimi gördüm çok şükür
Biyiklikedi PinkPanter204 10 gündür kadın doğum servisinde yatıyorum. Sürekli bakılıyor. Radyoloji ultrasonuna da giriyorum. Kese normal bebekte var ama kalp atışı yok maalesef. Hiç gelişmede yok. Hiçbir şekilde olmaz denildi. Ve burası eğitim araştırma hastanesi olduğu için bir çok uzman muayene etti.
Esmdhsnc Momofelisa devlet Hastanesi’nde aldım bu bilgiyi. Bugün özele gideceğim inşallah güzel haber alırım
Biyiklikedi Sevim1902 Aminn kardeşim, Rabbim isteğimizi geri çevirmesin İnşAllah. Bu gebeliklerde hakkımızda hayırlısı buymuş demek ki. Vardır Rabbimin bir bildiği.