FAld Merhaba kızlar, şu an 24 haftamdayım ve 4 kilo almışım, doktorum bu kilo fazla dedi, siz kaç kilo almıştınız hamilelikte ve sonra verebildiniz mi kiloları
Sermec27 FAld bende 22 haftaya kadar 6 kilo aldım doktorum fazla demişti şekerim çıktı ama 4 kilo normal gibi
Fulya1993 FAld ayda 1-2 kilo arası normal demişti doktorum yani sizin çok çok nornal bende 26 haftalık 7 kilo almışım toplam
Iremparlkc2 FAld 24+2 ikiz gebelik 12 kilo aldım bence gayet normal kilonuz kafaya takmayın sağlıklı olsunlar kilo bir şekilde verilir
buseyusuf27 FAld bnde ılk kızımda 40la gebe kldım 60 la dogrdum gebelık zehrlenmesı vrdı tbı şimdide 40la gebe kaldım suan 20hftaym 45.5 olmusm 🙈
Melosunannesii Bence normal sizin aldiginiz kilo 21 Haftaligim ben sıkıntılı bir gebelik yaşıyorum daha kilo almadım hatta verdim ama sağlıklı değil hem vucuden çok yorgunum halim olmuyor mesela sizin normal bence
Funda54 Bende 16+2 ikiz gebeyim dikkat etmeme rağmen 4kilo aldım bana da fazla geliyor ilk zamanlar için ama sağlıklı beslenmeme rağmen aldım bu kiloyu yapacak bişey yok sağlık olsun
FAld Sermec27 ben henüz şeker yüklemesi yapmadım, acaba bende de mi çıkar, son zaman çok tatlı yedim kesinlikle ondan oldu
izobellaaa-_- Bende 24+2 4-5 arası aldım galiba tam kaç kilo ile başladığımı unuttum ama zaten kilo almak istiyordum 1. Doğurduğum da doğurdum eksiye düşmüştüm kendi kilomdan bile
buseyusuf27 Sarina98 🤣🤣🤣 vala bıldm bılelı 40ım hıc almam kılo nkdr yersem yıyım kortızonda vuruldm ama nafıle valla olmayınca olmuyor kiloluların nefret ettıgı bırıyım 🤭
Momofelisa FAld bence doktor değiştirin psikoloji bozmaktan başka bir işe yaramıyor. 24 hafta için 4 kilo oldukça normal.