Boncukk123 -nazli00 canım yumurta yapıyorum muhakkak bir gün haşlama bir gün yağda , menemen olabilir , hazır yufkadan gözleme yapıyorum , yağda peynir yapıyorum , kuymak olabilir fikir olur belki yanına domates salatalık çay yetiyor
Temmuzmucizesi26 -nazli00 her gün eşime çörek yapıyorum çok az yoğuruyorum yatmadan 10 gibi yatıyorum gece ısıtıp yiyor bizim oralarda her gün çörek yapılır sahurda 😂
2bebelianneee -nazli00 börek tarzı şeyler bize çok ağır geliyor salata kahvaltı tarzı şeyler Hazırlıyorum eşime genelde
muallimannem Bu sahurda tereyağlı yumurta kavurdum çay yanına peynir zeytin domates salatalık felan kahvaltılık tarzı ilerleyen zamanlarda krep pişi melemen poğaça felnda yaparım belki henüz yapmadım 😅
Boncukk123 muallimannem poğaça bende yapıp buzluga atmayı istiyorum çıkartıp direkt fırında ısıtmalık çok güzel oluyor ☺️ bu iki gündür midem çok kötü henüz cesaret edemedim 😂
-nazli00 muallimannem oh mis afiyet olsun canım 😍 ben dün şey yaptım tavaya lavaş koydum üzerine 1 tane yumurta kırdım üzerinde de kaşar koydum 1 Tanede üzerine lavaş kapattım önlü arkalı kızartım güzel oluyor doyurucu
-nazli00 Boncukk123 tamam canım teşekkür ederim bende sana fikir vereyim bende dün Tavaya lavaş koydum üzerine 1 tane yumurta kırdım üzerinde de kaşar koydum 1 tanede üzerine lavaş kapattım önlü arkalı kızarttım güzel oluyor
Damlaozzz Genelde kahvaltılık buzluğa börek yapıp atmıştım bugün kahvaltılık yanına böreği kızartıcam krepte güzel oluyor sahura
-nazli00 Damlaozzz oh mis afiyet olsun bende gözleme felan yapıp atmıştım buzluğa Sanada fikir olsun bende dün sahura tavaya 1 tane lavaş koydum üzerine 1 tane yumurta kırdım üzerinde kaşar koydum 1 tanede üzerine lavaş kapattım önlü arkalı kızartım güzel oluyor tavsiye ederim
Temmuzmucizesi26 -nazli00 çok az yapıyorum canım benim 3 4 şu bardağı yoğuruyorum hemen eşime 10 tane ince ince yapıyorum yetiyor 😂
ASE6154 -nazli00 mutlaka her sahurda kayısı ve üzüm hoşafı olur çok tok tutuyor, yemek olarak sigara böreği, menemen, haşlanmış yumurta, kuymak gibi şeyler yapıyorum bazen eşim çorba istiyor sadece onu yapıyorum 😊