Mehtap18 Bu hastanede doğum yapan var mı acaba? 32. Haftadayım normalde Bahçelievler medipole gidiyorum ama doktorum previa olduğum için çok korkutuyor birde Duygu hanıma gidip fikir almak istiyorummm, Duygu hanıma doğum yaptırmış olan var mı?
Merymee Mehtap18 ben değil ama arkadaşım gidiyodu kendisi de sürekli pimpirikli davranan ve korkutan biriymiş hem çok yoğun olduğu için kişiyi tanımıyormuş bazen. Doktor değiştirdi mecburen
Merymee Mehtap18 bende bahçelievlere gidiyorum perinatoloji serdar bey ve derya kanzagül ama nedense sevemedim o hastaneyi üstüme üstüme geliyor megaya gidicem
mineoksuz11 Mehtap18 nagihan hanım,elif çiler hanım ikisini de öneririm ikisiyle de çalışma şansım oldu yoğunlarmış sanırım ama güvenebilirsiniz kesinlikle
Mehtap18 @Merymee Serdar beye bende gittim ilgisi güzeldi ama asiye hanım çok korkutuyor beni birde asiye hanıma previa için ekstra ücret istiyorlar yani sadece sezaryeni minimum 40 bin dediler ve ekstra kan takma falan olursa fiyata dahil değil çok saçma geldi bana
Merymee Mehtap18 evet öyleymiş sürekli test vs istiyomuş arkadaşım songül hanıma gitti son ay doğum da yaptı kendisiyle gayet sabırlı ve ilgili davrandı diyodu memnun kalmış