Enfal_06 Tubakaba bende özel eryaman hastanesine gidiyorum doğum paketi almadım doktorum Sincan Koru hastanesinde görev yapacağını söyledi paket almadım sincan koru hastanesine geçince doktorum orda alicam doğum paketini
Tubakaba Enfal_06 bir daha hamile olursam Bilkent’e giderim sanırım ora da bana uzak tam ortadayım ovacıktayım ama hem özele gidiyorum hem devlete düzenli olarak. Doktorun söylemiş olması da çok iyi benimki iki muayeneden sonra gitti keşke söyleseydi
Enfal_06 Tubakaba Eryaman tarafindayim doktorum çok ilgili numarası var bende verdi ilk baştan beri ilaçlarım bittiğinde hastaneye gitmeden mesaj atıyorum hemen reçete edip gönderiyor sonuçlarımla yakından ilgilenir hep takip eder doktorum söyledi canım çünkü 4 aydır yanına gidiyorum ve aramızda gerçekten güzel bi bağ oluştu doktorumu çok beğeniyorum bana bugün dedi nisan sonu koru Sincana gecicem burdan bi doktorla devam etmek istersen edebilirsin istemiyorsan Sincan koruya geçmeden sana haber veririm orda devam ederiz takipe bende zaten buradaki hiç bir doktordan memnun kalmış değilim burunları yerden gidiyor hiç ilginlenmiyorlar hastanede sadece bu doktoru sevdim ve tavırları konuşmasi bakış açısı çok hoşuma gitti işte dedim kesin bu doktora gitmeyelim her zaman hastane değişikliği benim için fark etmiyor doktorum neredeyse ben oraya giderim 15 dakikalık uzaklıkta zaten bi sorun olmaz evet bazı doktorlar hastalarına özen göstermiyorlar canım karakter meselesi kimi hastasını önemser kimi önemsemez bazı doktorlar öyledir
Enfal_06 Tubakaba rojin akbari hamed doktorum Gazi üniversitesi tıp fakültesinde de görev yapmış canım
Melodm Tubakaba paket almanıza rağmen nasıl para ödüyorsunuz ? Bende paket alacağım gidip ama endişelendim şimdi 🥺
HelloooMomy Melodm Bende şaşırdım. Bende paket alacaktım yaaa 🥲 Uygun diye bu hastaneyi tercih edeceğiz ek ödeme çıkarmazlar inşallah yaaa
Zeyneppx Melodm ben paketliyim a life de ek ücret olarak muayene de sadece 15 tl ödüyorum devlet katkı pyi bunuda paket alırken söylüyorlar zaten
Enfal_06 Melodm buranın paket ücretini sormadım canım sorucaktim sonra doktorum Nisan sonunda burdan sincan koru hastanesinde görev yapacağını söyledi paket almadım ama Sincan Koru hastanesinin kini sordum paketleri 25 bin dedi sincan cukurambar hastanesinin 63 binmiş doktorumun görev yeri Sincan koru hastanesi yine onun yanına gidicem doğum paketi alicam orda doğum yapıcam çünkü güvenebiliceğim ne başka hastane nede doktor var canım
Zeyneppx HelloooMomy harici bi ek ödeme yok ben de a life takipliyim sadece devlet katkı payı 15 tl alınıyor. Bir de ilk kan alındığında tahlil zamanı pkette dahil olmayan kanlar vardı doktorun istediği onuda sorarsın devlette verirsin yani başka bi ek ödeme yok
Melodm Zeyneppx bende öyle biliyorum onu zaten ilk başta söylemişlerdi , bugün yarın gidip paket yaptıracağım inşallah bir sıkıntı çıkmaz
Melodm Enfal_06 hiç duymadım doktorunuzun ismini de daha önce , memnunsanız tabi ki de peşinden gidilir☺️ , bende olsam öyle yapardım , Sincan korunun da beğenisi çok hastane olarak .
Enfal_06 Melodm evet doktorum yabancı çünkü canım İranlı çok memnunum gerçekten benim için en iyi doktor sincan koru hastanesinde göreve çağırilmis bende oraya yanına gidicem başka aklıma yatan ne hastane ne de doktor var
zeynep62 Zeyneppx Zeynep hanım merhaba kaç haftaliksiniz benim adım da Zeynep bu arada, ben 9 haftalığım a lifede doğum paketi almak istiyorum ve sezeryanla yapmak ıstiyorum siz paket almışsınız 28 bine normal doğum fiyatı mı bu acaba sezeryan da fark ediyor mu fiyat
Zeyneppx zeynep62 bende 14 haftaligim sezeryan normal farketmiyor ben tüm paket aldım doğumda dahil pakette sezeryn ya da normal doğum yazıyor ayrı ücreti yok
Fundahakanb ikitosbikannesi_ 2022 de oskar beyle sezeryan oldum 2. Ye hamileyim oskar beye gidiyorum kendisinden memnunum . Eylül ayında doğum paketi aldık 19 bine .şuan gayet güzel ilerliyor. Şunu bunu al diyor enru hanım demişler siz içeriğine bakıp kendiniz alın nerden bilecek . Ben nutriway vitaminleri kullanıyorum mesela doktoruma bir kez söyledim durmadım o ne dedi . Ben devam ediyorum demir magnezyum başık başka markalar midemi bulandırdı bıraktım hemen . Neyse doğum zamanımda cok ilgi görmesim hatta hiç görmedim desem yeridir ve kahvaltıda 2 dilim domates 2 dilim salatalık koymuslar açsınız resmen ! İlk yemek geldiğinde zaten gazımı cıkartamamışım çorba geldi ( mercimek ) ben şok ! Doğum yapan birine mercimek mi içirilir dedim içmedim . Refakatci kuzenim hemşitire devlet hastanesinde neyse gitti şikayet etti derken 5 dakika içinde odaya şehriye çorbası geldi . Kendim neden sirapiş falan bermedim düşünemedim baş ağrımdan sanırım . Şikayetimvar a yazdım durumu 5 dakikaya kaldırın şikayeti karşılığında size check up vericez dediler . Takip ederim dedim yemeklerinizi ne kadar özensizdi aç kaldım dedim .ama halkla ilişkilerdeki bayan cok itici ! Oskar bey rahat biri o olmasa tekrar oraya gitmezdim sanırım .o rahat olunca bende cok rahat oluyorum .sezeryan mı yapıyor en cok derseniz evet bunu bilerek gitmek lazım normal doğum sayızı azdır hastane söyler zaten size .
zeynep62 Zeyneppx devlette randevu aldım gidecem eğer sezeryan yaparım derse orda devam etmeyi düşünüyorum yok olmazsa a life başlarım