Zynppppaslnkn ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Temmuz ayında 16 bin di sordugumda ,bebeğin kalp atisi yok diye satmadilar 2 hafta sonra zam geldi diyip 24 bin oldu dediler almak zorunda kaldim ,bende 5 nst 10 muayene vardi ,son haftalarda nst bitti ve yetmedi parayla 340 lira verip girebilirsiniz dediler o da yetmezmis gibi bir de öğrendim ki Eylül ayindan yeniyila kadar kampanya yapmislar 19 bine paket ve sınırsız nst.diyor. ben bunu öğrenince defalarca hasta hakları ile tartıştım. Hem daha çok ödedim hem de daha az hizmet veriyorsunuz ,diye. Bir de üstüne orada doğan bebeklere 6 yasina kadar %20 indirim eklemisler ki bunu paket alirken ben talep etmistim bizde öyle bir sey yok dediler. 1 tane ücretsiz nst verdiler kalan hepsine para ödedim ve riskli gebeliğim fln da yok gayet normal bi hamilelikti. Doğum yaptım hala faturami kesmediler bana. Vergi de çalıyorlar, kac kere talep ettim. Şimdi paketler 28 bin diye biliyorum. Onun dışında o kadar para vermeye degiyor mu derseniz, hayır! Odalarin bu kadar kötü olacagini tahmin etmemistim. Refakatçi koltuğu hurda gibi odalar çok da temiz değil. Tuvaleti o lohusa halinizle içiniz almiyor. Ben duşa giremedim. Bebek yatagı bebek için buzz gibi ,çünkü ince bir sünger koymuşlar. Hemsireler ve doktorlar için lafim yok ama hastane ve özellikle.hastane yönetimi tamamen ticarethane ve rezaletler. Çalışan personele yazik.