Busee-ars Kızlar ya 16. Haftada hissetmeye başladım haraket ve tekmelerini ama dün çok az hissettim bugünde normalde bu saatlerde haraket ederdi şu anda da hissetmiyorum normal mi acaba biraz pimpiriklendim 🥲
emirtimr1 Busee-ars illk gebelikse erken bile hissetmişsiniz net olarak genelde 20. haftadan sonra hissedilşyormuş
Busee-ars emirtimr1 2. Gebelik 1.si düşük olmuştu ama erkenden hissettim bir haftadır da ufak ufak atıyo bugünde sadece 1 kere attığını hissettim o yüzden tedirgin oldum ya 1 kayıp yaşayınca insan biraz fazla korkuyo sanırım 😢
emirtimr1 Busee-ars canım benim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼 olumsuz düşünme biraz çikolata ye istersen bariz hissediyorsan normalde ama dediğim gibi net olarak 20. haftadam somra hissedilirmiş sıkma canını
Busee-ars emirtimr1 Çok teşekkür ederim 🫶🏻🫶🏻 1 hafta haraket edince biraz dinlenmek istedi herhalde çocuğum 😄
biranne__ Busee-ars şuan az hareket ediyor zaten bz hissetmiyoruz tam yani fazlada hareket etse bile ki ultrasonda doktorum baya harektli dedi bana şuan 16+5 ve hala aradabir hissediyorum o kadar çok olmuyor ve sert degil hareketleri zor hissediliyor bazen
Rumeysacelikk46 28 haftaya kadar düzenli hissetmemen normal canım , çünkü dha aşırı güçlü hareket etmiyorlar ☺️ çok küçük oldukları için hareketleri minik oluyor ☺️ 28 itibaren daha güçlü ve düzenli hissediyorsun doktorunda günlük hareketlerini saydırıyor ☺️
Busee-ars Rumeysacelikk46 çok teşekkür ederim içim biraz daha rahatladı erkenden güzel güzel hissedip aza düşünce kötü oluyomuş 🥲 sağlıkla alalım kucağımıza inşallahhh ❤️❤️❤️