deryaa_milena Bugün doktor demir takviyesi olarak verdi ilk kez içtim ve aşırı bulantı ve kusma yaptı dört aydır hiç kusma problemi yaşamadım bunu içip yan etkilerini yaşayan var mı?
fundatlas deryaa_milena bende de kusma yapmıştı doktoruma söyledim Sidefer demir kapsüle geçmemi istedi ama yazdırılmıyor ücretli en azından yan etkisi yok aylardır kullanıyorum
Hayal23455 deryaa_milena bende yeni kullanmaya başladım sabah kalkınca içiyorum 1 saat sonra da kahvaltımı yapıyorum bulantı yapmadı bende :)
deryaa_milena HMBD yaa şimdiye kadar hamileliğim rahat geçmişti şükür inşallah bundan sonra bununla uğraşmam 😊
esty35 aç karnına mı içtiniz? bende aç içince aynı belirtileri yaşadım sonrasında kahvaltı veya öğle yemeğinden 2 saat sonra almaya başladım hiçbir sıkıntı olmadı şükür
deryaa_milena esty35 bi dahakine öyle yapayım 😊 meyve yiyip üstüne içmiştim kullandığım multivitaminle beraber acaba birlikte içmem mi ağır geldi diye düşündüm ben de
deryaa_milena fundatlas yan etkisi olmaması çok iyiymiş ben de doktoruma sorup alabilirim teşekkür ederim 😊
ikitosbikannesi_ deryaa_milena benim de ilk öyleydi doktor bulantı yaparsa akşam iç demişti. Şimdi 26 haftalığım sıkıntı yok çok rahat içebiliyorum. Zamanla bulantı yapması geçiyor ama yine de doktora danışmanı isterim canım
AAaaEE deryaa_milena ben de çok rahatsızlanmıştım gece yatmadan hafif açlık ile kullanıyorum aylardır
Zeynepkrkytlli deryaa_milena aç karna yazıyo ama öncesinde veya sonrasında biraz leblebi yemek iyi geliyo
Lavinya21 deryaa_milena bendede öyleydi kullandığım ilk hafta miğde bulantım kasılmalarim oldu normaldede 24 haftalık hamileyim hiç miğde bulantım olmadı o ilacı kullandığım ilk hafta dışında şimdi alıştım sanırım iyim çok şükür ama benim kullandığım hem kan hem demir ilacı sizinde öyledir büyük ihtimal