XBirmelekannesiii 40+3 um artk cumartesiye kadar doğum olmazsa yatış vercez dediler doğuma alıcaklar diye umuyorum dua edin kizlar
Dnmzzeda XBirmelekannesiii İnşallah kendi sancın biran önce başlar hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın 🙏🙏🙏 ilk bebiş mi
Dnmzzeda XBirmelekannesiii Merhaba benden 2 hafta öndesiniz de az önce sağ bacağımın iç kısmında ağrı saptandı sancı şeklinde uzun sürmedi ama çatı ağrısı böyle mi oluyor biliyor musunuz
Dnmzzeda XBirmelekannesiii Yürüyüş ilişki hurma adaçayı ve ahududu yaprağı bunları yaptın mı ve tamamen bebiş keyfi bekliyorsun ☺️☺️
XBirmelekannesiii Dnmzzeda çatı ağrısı vajinadan bacağa atıyor doğum yaklaştığı için ara ara ağrı hissetmeniz normal
XBirmelekannesiii Hilal92 yani bol yürüyüş bir sıkıntı yoksa cinsellik sıcak duş bunları hergun sık sık yapsanız ilerleme olurda gerçi ben hergun yaptım da noldu 40+4um cumartesi suni sanciyla zorlancam bebek gelmeyince gelmiyort
Hilal92 XBirmelekannesiii bende yapıyorum sadece ilişki eşim çekiniyor yapmıyoruz diğer herşeyi yapıyorum