Eddacan canım muhtemelen mantarınız var benimde öyle oluyor doktorum bana fitil vermişti önce en düşğk dozla başlıyorlar etki görmezseniz biraz daha yüksek dozla devam ediyor siz doktorunuza gidin en kısa zamanda bebeğe bir zararı yok ben tam 4 defa fitil kullandım 4-5 haftaya bir en başından beri var hemde hamilelikte çok ciddi bir tedavi yapamıyorlar maalesef ama fitil rahatlatır hem günlük yaşantınıza bu kadar etki etmesini engeller sizin yapabileceğiniz tek şey 3 litre su çamaşırınızı ütüleyin vajina içi yıkama yada sirkeli su gibi şeyler yapmayın vajina içi kendi kendini temizlermiş tabi dış yüzeyini taharetkenme yapabilirsiniz sirkeli suyla ama içine hiçbişey yapmamalısınız aşırı temizlik iyi değilmiş bide mantarı besleyen şeyler aşırı şekerli gıdalar hazır besinler tüketmeyin inŞAllah sizde rahatlarsınız korkmayın ama ben başından beri yaşıyorum kendimi mahvettim kaç kere acillik oldum bazı hamilerle vücûd yaparmış ama tedaviyi ihmal etmeyin erken Doğum riski oluyor oda tedavinizi yaparsanız sıkıntı yaşamazsınız