aysinckdn Kızlar bizim bazamız çok eskidi onun yerine böyle modern ve kaliteli durcak baza önerilerinizi bekliyorum
Elsa57- aysinckdn ikeadan bakabilirsin çok kullanışlı benim yatak idam vivense ama küçük idama hemnes aldım açılan baza hemnes aşırı iyi mesela hem koltuk hem baza oluyor ikeanin her ürünü çok iyi keşke yatak odami da oradan yapsaydım
Melek3675 aysinckdn bende var hiç kullanılmadı çocuk odasına koymustum sıfır zaten şimdi çocuk odası yapacağım için satmayı düşünüyorum dilersen resim atabilirim yatak başlık ve baza
azrin aysinckdn Biz yıllar önce puffyden almıştım çok memnunum valla hala tarz duruyo Dual baza olarak geçiyodu yanlış hatırlamıyosam
aysinckdn azrin Puffyde seçeneklerim arasındaydı inanır mısın 😅 Nası memnun musun temizlemesi felan basitmi?
azrin aysinckdn Gayet basit toz tutmuyo bide istersen deri seçeneği de vardı modeli falan şahane tam benim tarzımdı yani zaten puffyi kalitesi çok iyidir
aysinckdn azrin Ayy baktımda şimdi baya havalı güzelmiş ya rengide modelide ben deri seçerim heralde canım uzun ömürlüdür inşallah
azrin aysinckdn Diyorum ya ben yıllaar önce aldım hala ilk günkü gibi tabi iyide bakman lazım ama kalitesinden yana şüphen olmasın ben tavsiye ederim kesinlikle