Aabbccc Hamile olduğumu öğrenir öğrenmez sağlık ocağından aramaları gerekmiyor muydu kızlar beni arayan soran yok aşılarım falan ne zaman 6+1 oldum benim mi arayıp bildirmem gerekiyordu sağlık ocağını hamileyim diye
Pembesarelle2 Aabbccc Ben ilk gittiğimde doktor ebeye git kaydını yaptır demişti bende kaydını yaptırmıştım
MorKelebek54 Aabbccc senin gidil bildirmen gerekiyo tahlil vs yalilcak cunku. E ordaki enelerim de isi gucu yok kim hamkel diye tek tek hastalara bakmiyolar haliyle o yuzden senin gidip bildirmen lazım ki gitmen lazim kan idrar tshlili aliyolar cunku
Melikemrvvv Aabbccc ben gitmedim onların sistemlerine düştüğünde beni aramışlardı 7 haftalık felandım ama her il de durum farklı olabiliyor sanırım sen gidip bildirebilirsin aşı zaten 20. Haftada oluyor
Aabbccc Pembesarelle2 şuan İstanbuldayim burada yaşamıyorum tedavi için buradayım bulunduğum yere belirtmem mi gerekiyor hamile olduğumu
Pembesarelle2 Aabbccc Canım bildirmen gerekiyor sanırım ara görüş istersen ben gittiğimde tahlil vs yaptılar kilo kan grubu sordular öyle kayıt ettiler
Aabbccc Pembesarelle2 arayacam cnm bildirecek🙂 teşekkür ederim ama kayıtlı olduğum yerde yaşamıyorum suanlik nasıl olacak acaba
Melikemrvvv Aabbccc hayır canım 2 doz olarak yapılıyor 1 ay arayla yani ilki 20. Haftada ikincisi 24. Hafta da oluyor🩷
Kayraninannesiii Aabbccc beni birgün sonra aradilar sisteme düşüyor zaten ilk hamileligimdede hemen aramislardi belki gözden kacmistir siz arayin
Kaderimmmm16899 Gelip imza atmanız gerekiyor dedi gitim imza atim boyuma kiloya bide belimi ölçtü bide damla yazdı canım ❤️