seymanurravci Tomurcuk123 bende 28 günde bir oluyorum ama adetim bittikten 2 gün sonra yumurtlamam oluyor o yüzden adetiniz bititkten sonra 10 gün boyunca gün aşırı ilişkiye girin
Musel Tomurcuk123 bende 28 günde bir adet oluyorum adetim bitti 5 gün sonra çatlama oldu ovülasyon testi yapıyordum herkesin yumurtlama dönemi bir olmuyor siz ovülasyon testi kullanın
Ftsxfrt Benim de aynı şekilde düzenli rengl görüyorum .Adet takvimini İndir orada hamile kalmak istediğini belirtirsen eğer sana hamile kalma olsılığınım en yüksek olsuğu günleri zaten belirtiyor 😍
Tomurcuk123 Ftsxfrt onu yaptim olmadı bı sorun yok eşin testi yaptınız mı hiç mde bnde ama olmadı ovulasyo
Tomurcuk123 Musel ovulasyon testi nasıl kullanılıyor ilk defa kullancam aldım içinde 5 tane varmis kaç tane olması gerekiyor
Musel Tomurcuk123 5 az ama adetiniz bugün bittiyse yarın kullanmaya başlayın iki çizgide koyulaşınca ilişki yaşayın ve çizgi silinikleşene kadar hatta silinse bile ilişkiye devam edin 2 gün felan daha hergün aynı saatte testi yapın mümkünse
Eda0705 Canım hiçbirimiz sana güv vermeyelim vermeyelim. Bazen geç yumurtlama oluyor. Şunu bil sadece yumurtlama günlerinde çok akıntın olur. Üst ğste yapma ama tabiki. Zaten normal olması gibi ilişki yaşamaya devam et. Mutlaka denk gelir❤️