Hdy Merhabalar Adana da olupta detaylı ultrason yaptıranınız var mı varsa nerede yaptırdınız yardımcı olabılırmısınız ?
Syda01 Hdy gecen hafta prof dr cüneyt evruke muaynehanesinde yaptırdım memnun kaldim 3 bin tl nakit kart 3200 tl maalsef devlet hastanesinde randevy bulunmuyor
2024annesi_ Hdy Hakan kalaycı da yaptırdım yılbaşından önceydi 1900 tl şu an ne kadar oldu bilgim yok ama ben çok memnun kaldım yaklaşık yarım saat kadar bakıyo sonra tereddütte kaldığı bi iki nokta kaldı bi sonraki hafta tekrar çağırdı ve içimizi rahatlattı
Hdy Syda01 ya ben aslında balcalıda muayne randevu aldım 19 marta 2 hafta sonrasınada detaylı için kesin randevu veriyolarms fakat proflar hocalar bakmıyor yandalcılar araştırma görevlıleri bakıyomıs öyle olunca da açıkcası pek içime sinmedi çnkü detaylı usg önemli
Hdy Syda01 18+1 şuan doktorum da cüneyt beyi cansun demiri ve hakan kalaycı yı tavsiye etti ama hangisine gidecegıme karar veremedim daha
2024annesi_ Hdy Mete bey de balcalı profu biliyosunuzdur kendisi Güzelyalı da şu an ona da bakabilirsiniz
Hdy 2024annesi_ hiç duymadım dedgim gibi 3 doktor söyledi bana doktorum eger ki hakan kalaycıdan memnun kaldıysanız benim tercıhımde hakan beyden yana olur doktorumda özellikle imkanınız varsa hakan bey iyi demişti
2024annesi_ Hdy benim de burcu hoca ☺️ kendisinden de çok memnunum eminim sizin için de öyledir her seferinde içim rahat güler yüzle ayrılıyorum yanından
Hdy 2024annesi_ yaa ne kadar güzel bi tesadüf 🥰evet allah razı olsun çok memnunum burcu hanımdan bı arkadaş edasyla her zaman ilgilenıyor ve yüzündeki o gülümseme insanı çok rahatlatıyor 😊