laylagva Merhaba arkadaşlar dün bebeğimi kucağıma aldım çok şükür hiçbir sorunu yok bu gün işitme testine götürdüler negatif çıktı 1 hafta sonrası için randevu verdi başına gelen var mı sonuç ne olur kendimi çok kötü hissediyorum 🥺
Semademir58 laylagva endişe etmene gerek yok benim bebeğim de ilk doğduğun da geçmedi 1 hafta sonra tekrar test yapıldı geçti çünkü yeni doğdukların da kirli ve su oluyormuş o yüzden kalabiliyormuş ilk testte
kubranur_A laylagva benimde oğlum sağ kulaktan gecemedi bugun tekrar gidecez daha temizlenmemistir bol bol emzir demisti bana olcen kisi bakalim insallah bugun guzel gelir sonucu
Zeyna_12 laylagva bebek uyanıkmıydı uyur halde yapmaları gerekiyor belki hareket etmiştir ondan geçmemiş olabilir
Mahirissmoms laylagva Benm oğlumda tek kulagından kalmıştı 1 hafta sonra tekrar götürdüm geçti cok şükür
laylagva Mahirissmoms Mahirissmoms İnşallah ya endişeliyim biraz eşimin amcası duyamıyor o yüzden tedirginim bakalım hayırlısı 19 zu belli olucak
umrumdadegil laylagva ilkinde benimkide geçememişti kulağında su vardı sonra geçti. Su var falan dediler mi sana
kubranur_A laylagva gecemedik ya biz biraz gec gittik bebegim uyumadi o yuzden yine gecersiz sayildi yarin yine gidicez bu son hakkimizmis eger yine yapamazlarsa arastirma hastanesine sevk vericeklermis orda uyutup yapiyolarmis umarim ona gerek kalmadan yarin hallolur 🙏
laylagva kubranur_A Ay hadi inşallah ya yarın bende gidiyorum teste inşallah birbirimize güzel haberler veririz 🙏🙏
Allahvargamyok laylagva geçer canım inşallah benimkide geçememişti 1 hafta sonra götürdük geçti çok şükür doğumda tikanabiliyormus
laylagva umrumdadegil diye Allahvargamyok Evet sıvı kalmış olabilir dediler bugün tekrar götürdüm çok şükür geçti testten Ama dokuz gün neler çektiğimi Allah bilir rabbim kimseyi evladıyla sınamasın