Nskan Merhaba 15 haftalık hamileyim 1-2 kilo aldım, her doktor kontrolünde bebeğin kilosunu soruyorum doktorum çok iyi gelişimi diyor rakam vermiyor. Benim kilo almamam bir sıkıntı mı sizce
Aysee1123 Nskan Yok tabiki. Ben 5 ay önce doğum yaptım 50 kilo ile hamile kalmıştım 55-56 ile doğuma gittim 😊
busduuk1914 Nskan bu haftalarda almaman daha iyi zaten. Benim doktorum 20ye kadar hiç almayacaksın 20den doğuma kadar 9-12 arası alacaksın demişti. 34. Haftadayım 7 kilo aldım. Hatta son 3 haftadır hiç kilo almadım ama bebiş kilo almıştı. Doktorum tam istediğimiz gibi gidiyor hiç endişe etme dedi.
iremaskin Nskan bende 18 ken 2 kilo almıştım doktorum az almışsın ama bebek iyi demişti. Ki normalde kolay kilo alan biriyimdir. Bulantilar vs yedirmedi hic sadece bebeğe kilo aldiran şeyleri yemeye çalıştım kefir kabak çekirdeği kaşar peyniri vs gibi. Geçen detayliya gitttik kilosu boyu gayet iyi bende bi kilo daha almışım 😂 bebek iyiyse hiç kafaya takmaya gerek yok doğumdan sonra birde vermeye çabalarız 😂
Nskan Aysee1123 her zaman zor kilo alan biri oldum herkes hamile olunca şöyle kilo alıcan falan diyince acaba bir sorun mu var diye düşünüyorum teşekkür ederim 🤩
Deletedmom_112 Nskan hayır tabiki sorun değil doğuma az kaldı 1 kilo almışım. Burda 20 30 kilo alanlara bakma lütfen bebeğe faydası olan bişey değil hamurişi tatlı yedikçe kilo sana kalır sağlıklı beslenirsen sen kilo almazsın bebek kilo alır. Benim doktorum 7 8 kilo ideal demişti onuda alamadım
Nskan Deletedmom_112 evet ben de elimden geldiğince bebeğe faydalı olacak şekilde besleniyorum iyi de gidiyormuş inşallah sağlıkla alırız kucağımıza
Hulo2105 Nskan bende 16+3 üm 2.5 kg falan aldım çok yemiyorum eskisi gibi yiyorum. Bebeğimde gayet sağlıklı. Korkma canım illa 30 kilo almamıza gerek yok😂
Merve1414 Nskan 27 haftaligim 49 kiloyum ilk doğum 53 ikinci doğum 51 le oldu hep 45 kiloyla hamile kaldım aşırı kilo almıyorum hamileliklerimde önemli olan bebeğinde seninde sağlıklı olman
Asure123 Nskan ben 5.aya kadar kilo almamıştım😁 sonradan toplam 12-13 kg aldım tabi de bebeğin gelişimi 1 hafta önde mesela