Deletedmom_72 buseyusuf27 inşallah kızdır canım benim hamilelikte doğumda zor geçiyor bir daha düşünmüyoruz gurbetteyim birde gelip bakanım da yok
sakinanneee3 Bebisannesiyiss Oglum olacak İnanılmaz şaç dökülmem vardı durdu İnanılmaz belim agrıyor Ve prenses gibi gebelik geçiriyorum bulantı vs hiç olmadı Çaydan inanılmaz tiksinme geldi Ve tatlı ekşiyi beraber yerdim😂😂😂
Esra54 Bebisannesiyiss bel ve sırt ağrıları ara ara oluyor evet . Mide bulantısı çok yaşamadım iki cinsiyette de . İlk aylarda çok az oldu geçti.
Fatmadiebiri Bebisannesiyiss mesela bebiş inin erkek olduğunu neden nasıl anlayasın anlam veremiyorum
biranne__ Bebisannesiyiss yani batıl inanç ama oğlu olan biri olarak yazayım rahat bir hamilelik öncelikle sadece bulantı vardı oda ara ara oluyordu. Ekşi aşermek. Hafif yumrulu göbüş. Hareketlerin erken hissedilmesi. Başkada bilmiyorum aslında ben yüzük testi yapmıştım bide onda erkek çıkmıştı 😅 çin takvimide erkek diyordu zaten gebe kaldığım aya bakınca
Bebetoomm Bebisannesiyiss benim ilki oğlum oldu sağımda durardı hep ve kaburgalarım çok oturunca çok batardı en belirgin özelliği zaten erkek bebeğin sağda durması sivilce bel ağrısı falan onlar herkesin bünyesine göre değişir
Aras-125 Cok rahat geçiyo bulantı ilk haftalarda cok az oldu yüzüm aşırı güzelleşti yıllardır geçmeyen sivilce lekelerim bile geçti canım çok tatlı istedi o kadar rahatım ki bazen hamile olduğumu unutuyorum sadece başım çok ağrıdı
neseaydin Oncelikle Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah sana amin🤲benim 3 oğlum 1 kızım var. Erkek çocuklarında bel ağrım çok oluyordu,saç dökülmesi. Aslında ben karın seklinden anlıyorum foton olsaydı tahmin yapardım
Beybitooo Bebisannesiyiss kızımda hamile olduğumu hissetmemiştim bu o kadar zor geçiyor ki halsizlik yorgunluk 18 haftalığız akşam kusmalarım yeni bitti diyebilirim çok zorladı beni çok 🥹
Bebisannesiyiss @Muhammed123 acik renkli Idrar sag gogsum daha buyuk ama digeri de buyuyor zaten bilemedim 🙈