Seyoriin97 Gnl61 13. Haftamdayım doktoruma sormadım tutabilirsin demezdi o da ama dese de tutmazdım yine de zaten. Mide bulantılarım çok oluyor gün içinde su ihtiyacımız da çok oluyor o yüzden bu sene tutmuyorum inşallah sonrasında borçlarımızı öderiz🐣
Enesinn_annesiii Gnl61 Ben dün tuttum bugünde tutuyorum inşallah ben 21. Haftamdayım doktorum iftarla sahur arasında beslenmene güveniyorsan tutabilirsin dedi 53 kiloyum dayanabilirmiyim bakıcz aslında bebek kendini gerektigi kadar her koşulda besleyebilir sadece senin vitamin degerlerin düşebilir zor dayanirsın dedi ayrıca içtiğimiz suyun bebeğin suyuyla azalıp çoğalmasıyla alakası yok o bambaşka birşey bu 2. Gebeliğim ilkinde de 2 gün tutup 1 gün tutmamistım bebeğim gayet zamanında, sağlıklı ve 3640 kilo doğmuştu Bence zorlamadıkca korkulcak birşeyi yok
Badgirl_ 26 haftaligim ben dün tuttum rahat geçti çok şükür bugünde tutuyorum benim doktorum benim kararima bıraktı
Ebru9898 15+ 1 hamileyim dün oruç tutum çok güzel geçti fakat orucumu açtıktan sonra bobreginde ağrı oldu bugün tutmadım 1 gün var bir gün yok tutacam inşallah
aysegulpalaz Gnl61 12+6 olduk bugün dün tuttum sadece baş ağrım çok oldu bugün de tutuyorum Allahın izniyle
Hilalhayrettin25 Kızlar bende 5 haftalık hamileyim folik asit düşüklüğü de var ilk 3 ay tutulmasını onermiyorlar ne yapmalıyım dün çok kötü oldum zorlandim
Merve95281 Hilalhayrettin25 kesinlikle özellikle folik asit azlığı varsa kesinlikle oruç tutman lazım. Yanlız sırtında falan açıklık olursa yapcak birsey yok oruçunu tuttun sonucta o korur 🙏🏼
Esrackc Gnl61 doktorunuzu dinleyin ben sordum bebeğe zararı yok ama sen zorlanırsın tutma dedi ben de hafta sonu evdeyken bi denemek istiyorum hafta içi çalışıyorum normal zamanda bile tansiyonum düşüktür şuan cesaret edemedim o yüzden en fazla evde deneyebilirim.
merylii_ Gnl61 canım doktorun tavsiye etmediyse zorlama, benimki izin verdi, tutayım dedim mahvoldum, kaza edeceğiz mecbur, Rabbim sağlık versin de
Nuriay @“Gnl61”#p3181515benim gecikmem var test yaptim slik cikti yapar yapmaz.suan bilmiyorum hamilemiyim degilmiyim adet de olmadim 6 gundur gecikme yuzunden test yaptim boyle çikti iki gundur tutuyorum nasil olucak bilmiyorum
Merve95281 Gnl61 doktorun tavsiye etmediyse kesinlikle tutmalısın. Doktor nerden bilcek? Senin dinsiz olmanı istiyor 🤔
Esra_Omer_21 Gnl61 31 haftalığım ramazan dan önce 9 gün kaza tuttum iki gündürde tutuyorum sahurda meyvemi hurma yumurta yeşillik vs şeyleri tüketiyorum bebeğin kilosu açıısndan iftarla sahur arasında da bol bol su içtim şuanlık sıkıntım yok elhamdulillah 😊
2_erkek_annesi Gnl61 bende 17. Haftama girdim dün tuttum bugünde tutuyorum normal oruç olmazken suyumuda yemeğimide çok az yiyorum zaten sudan tiksindim o yüzden zorluk çekmiyorum 3 çocukla sonradan borç tutamam o yüzdende 30 gün devam oruca☺️
Gnl61 2_erkek_annesi bebek hareketlerini hissetmeye başladınmı aynı haftayız ben daha hiç hissetmedimmm
Hamisbayan Gnl61 burda oruç tutanlara birşey olmadı diye sana ve bebişinede birşey olmayacak diye birşey yok yavrum riske atma herkesin bünyesi aynı değil
birkizannesi21 Gnl61 benimki daha yeni 9 haftalık dün tutamadim doktora gittiğim için ama bugün tutuyorum şükür şimdilik güzel gidiyor inşallah böyle devam eder ezan okunana kadar uyanıktım suyumu fazlasıyla içtim güzel bir sahurda yaptım. Rabbim güç kuvvet versin hepimize inşallah🤲