Hilalakcay3401 o ne saçma bir doktormuş ya gerizekalı bunlar paraya doyunca böyle oluyorlar işte sinir oldum bende ilk hamileliğimde öyle 35 hastalıkken doktor değiştirdim 34. Haftamda Doğum evine sadece testlerimi yaptırmak için gitmiştim ultısona soktular bu bebeğin suyu çok azalmış hemen almamız lazım dediler bende kendi doktoruma gitmek istiyorum o uygun görürse o doğurtur dedim sonra imza atıp gidebilirsiniz yolda anneye yada bebeğe birşey olursa mesuliyet kabul etmiyoruz dediler kendi doktorumu aradık oda yatsın orda doğursun dedi sahip çıkmadı hastasına neyse mecburen yarışımı yaptık bana suni sancı verdiler Allahtan sancım falan olmadı o sırada ebe tansiyonumu ölçtü 14 10 şu hastanın tansiyonunu takip edin dedi gitti ertesi gün oldu tekrar suyu ölçtü başka doktor bu gebenin suyu gayet iyi niye yatırdınız dedi yani kendi doktorum bana sahip çıksaydı böyle olmayacaktı orda yapılan testlerde de idrarimda protein çıkmış ve hiç bakmadan beni 2 3 gün tutup taburcu ettiler sonra kendime iyi bir doktor buldum hemen tansiyon ilaçı başladı 1 gün bile içerde dursa kar dedi her gün kontrole çağırdı 13 9 olduğu anda düşmediği anda gel dedi 36+5 de artık bebeğin hareketleri çok azalmıştı hadi o zaman alalım dedi Doğum oldu