Deletedmom_99 Ihlamur düşüşe neden olur mu bebeğe zarar ver mi kızlar. Aranzda içipte sorun yaşayan var mı????
Silaybooo123 Deletedmom_99 bana doktorum ıhlamur ve birde bişey demişti ama onu unuttum bunlardan ikisini içmemelisin demişti bende griptim çok rahatlattı
Rabiul Deletedmom_99 doktorum izin vermişti günde 1 bardak ballı ıhlamur içiyordum onun dışında kuşburnu ve papatya çayına da izin vermişti
Patito__ Deletedmom_99 ben hanileyken ihlamur icmistim lekelenmem olmustu cnm bndan sonra cay dan baska içecek icmem herlde
Hayat31 Ben mandalina kabuğu nar kabuğu dut kurusu limon portakal hepsinin karışımını kaynatıp içiyordum gripken. İyi gelmişti. Ve en önemli ilacı onun dinlenme demişti doktorum ve bol sıvı
Aerithma Benim bildiğim kadarıyla ıhlamur ve nane limon zararlı değil aşırı olmadığı sürece. Yine de doktora danışmakta fayda var.
Silaybooo123 Deletedmom_99 hayır ıhlamuru içebilirsiniz birde bir tane daha dedi onun dışındakiler içme dedi bana doktorum çünkü her bitki çayı içilmiyor gebelikte
NGold Ben zencefil limon içmiştim hamileliğin başlarındaydım bir şey olmadı ama zencefili direkt olarakta tüketebilirsiniz çok faydalı oluyor gripte
Smy17 Deletedmom_99 benim doktorum içebilirsin demişti ıhlamur için boğazım ağrıdıkça hep içtim bende çok şükür bi sıkıntı yaşamadım