serenayshnn Kızlar ben 6 haftadan beri folik asit kullandım şuan 10. haftamdayım folik asit bitti daha doktpra gitmeme 2 hafta var tekrar folik asit almam gerekiyor mu
Cgdmerl serenayshnn doktora gittiğinizde bıraktirip içinde folik asit olan başka bir multivitamine başlatır zaten. Hiç bir zaman tamamen bırakmıyorsunuz bir nevi.
Cgdmerl serenayshnn bence boşluk vermemelisiniz almalısınız ya da doktora sorun direkt en kolay yolu bu. Ama alsanız bile kalanı çöpe gitmiyor, yeni vitamini bu bitince alırsın diyorlar. En azından benim doktorum hep o şekilde yaptı.
Edsn serenayshnn serenayshnn kesinlike almanız gerekiyor bu bitince de multivitamine geçersiniz folik asit önemli
Hayat31 Tabi onu sürekli kullanman gerekiyor. Mutlaka doktoruna söyle ve devam et,en önemli tutunan haftalardasin çünkü
Patito__ serenayshnn Dr una sor cnm belki direk multi vitmine gecirir eger imkanin yoksa eger varsa al varsin gerisi kalsin bosver saglikli olsunda gerisini cevrende hamilelik dusunen birine hediye edersin
Helen07 serenayshnn serenayshnn 12. Haftaya kadar düzenli kullanım gerekiyor doz olarak günlük 400 mikrogram miligram değil mikrogram Haftadan sonra multivitamin verir onun için de de var zaten
egelibebek 5 haftalık bebeğim ve doktor nbl pregna omega diye bir multivitamin verdi sadece sizce kendim ayrı bir folik asit kullansam mı