Semsinur Kızlar merhaba bi süredir okur olarak takip ediyorum forumu. İlk defa yazıyorum. Benim şiddetli bi mantar sorunum var 6.5 aylık hamileyim. Doktora gittim fitil verdi ama henüz kullanmadım. Aranızda bu sorunu hamile olarak yaşayan var mıııı? Varsa ne yaptınız Nasıl yaptınız? Bana bi destek olun canlar... 😭
Bskrt Semsinur Şekerli yemeyi bıraktım Bol ev yoğurdu yedim Çok su içtim ve elma sirkesiyle suyu karıştırıp her tuvaletten sonra o suyla sildm genital bölgemi Kurtuldm allaha şükür🤦♀️ Ama ilşkiye girsem yine tekrarlıyor o yüzden ölümüne kankayız 😁😁
Yokk Semsinur canm bndede var o sorun sekizinci aya girdim halada var ilk esmden geciyo diye düsündm ama tekrarlynca doktoruma sordm gebelik de olabilir dedi fitil ve krem kllndm sirkeli suyla her tuvalette sildm gcmyo ama kasıntısını alıyo 🙏
Dzmnsvd Semsinur bende de oldu hamileyim şuan yeni geçti diyebilirim bende doktorun verdiği o iki fitili 3 gün arayla kullandım öyle geçti 🤰
aysess Semsinur ben hamilelikten önce yaşadım ya kabus gibiydi, ilac yaninda sarımsak da tuketmistim bol bol zar zor gecti, çok geçmiş olsun
alyavetuna Bskrt çözmüşsün işi ya 😂 bende aynı senin gibi yapıyorum 10 yılı aşkındır var Bende allahtan esime bulaşmıyor. Dr geçmez bu mantar doku altina islemis rahatlatma yonubfe ugras dedi ogun bugundur sirke en iyi arkadasim 🤣 iliski sonrası sirke ile can ciğer olmazsam mantar benle can ciğer oluyor 🤣
kizbebekannesii Bskrt eşinize de önceden sizden geçtiği için ilişkide tekrarlıyor bu durumlarda eşe de hapla vs tedavi uyguluyor doktorlar
Bskrt ShemsTural hayır ama ilişkiden sonra tekrarlıyor bende hep Tahriş oluyor heralde anlamadım🤷♀️ Doktor da çoğu kadında zaten ilişkiyle kaşınmalar akıntı artar dedi
Bskrt ShemsTural ya galiba sürtünmeden oluyor, prezervatifle denemedm geçirmişken risk almak istemiyorum çünkü Mantar varken eşim de ilşki sırasında yanma hissediyordu doktor da ara verin doğumdan sonra düzelir dedi
Sirinysr Arkadaşlar 10haftalık hamileyim aşırı kaşıntım var sanırım mantar oldum bu haftada krem kullanan varmı 😔
petitehatunn ev yapımı yoğurdu hem ye hem de bir bezin üzerine koyup iç çamaşırına koy belli arkalıklarla değiştir. Çok yararını gördüm. Bir de kefir aldır hemen içmeye başla o da çok etkili. Banyonda hep sirkeli suyun olsun onunla taharet al ve kurutma makinesiyle kurut asla ıslak kalmasın. birkaç güne geçiyor. Ama ben geçtikten sonra sirkeli suyu hiç bırakmadım.
Semsinur petitehatunn bende deneyim bakayım inşaallah geçer ay kızlar çok sağolun yaaa içim rahatladı en azından 😍😍😍
Dzmnsvd Semsinur oluyor bende geçti ama ikisini de kullan gece uyumadan önce yatağına uzan fitili yerleştir sonra kalkma uyu çünkü kalktığında tekrar çıkma ihtımalı var
petitehatunn Semsinur geçer canım inşAllah yoğurt önce acı veriyor koyunca ama sonra serin serin bir rahatlatıyor sorma. Ben bebeklerin altlarına sarılan korumalıklardan koymuştum koltuğun üzerine olur da sızarsa diye😂😂 ama iki güne geçti Allaha şükür. benim gebeliğin başında diye birşey kullanmam yasaktı doktorum söylemişti yoğurtla kefiri😍
Semsinur petitehatunn benim doktor da kefirle yoğurt dedi kefiri tüketiyordum uzun zamndır tüketmiyorum tekrar başlayım bi çok sağol canım 😍😘