_annee Hamileligimden beri ve hayatımda ilk kez böyle bir mide yanması yaşadım😳😳 kıvrandım uyuyamadım😐
Fundahakanb _annee gabiskon şurup sakız süt hiç biri işe yaramıyor. Rennie tabletle çözümü buldum tavsiye ederim
Boncukk123 _annee bende suan aynı sekılde daha öncekilerden çok farklı daha fazla ağzıma kadar geliyor yanma
ecemmelisyy _annee bende aynı vallahi kaç saattir sahura kadar yarım zaat yatabilseydim diyorum ama yok ne mümkün. Midem deli gibi yanıyor 2 gündür ne yapsam geçmedi artık acile mi gitsem diye düşünmeye başladım ama müdahale ederler mi bilmiyorum 🤦♀️🫠
Ugu324 _annee ben gavsıcon pempe olanın ictim o bile ise yaramıyor yemek yemekten sogudum bu sebepten
_annee Boncukk123 midemden garip sesler geliyo, cocuk da hareket ediyo sesler geldkce yazık ya ne hale galmiştir seslerden😶😀
Boncukk123 _annee 🥹 kıyamam ya bebişler de zorlanıyor belki de ama benim mide taraflarında gezindiği zaman kusmamak için zor duruyorum 🥺
Boncukk123 Fundahakanb bilmiyorum canım doktoruma söyledim şurup iyi gelmiyor bana normalde de mide rahatsızlığım var dedim şurup veriyorum gebelere dedi 🥺 süt denedim ama yok o da iyi gelmedi oturuyorum suan dün sabah ettim mide yanmasından bakalım bu gece nolacak
Fundahakanb Boncukk123 bazen doktorları dinlemeye gerek yok tecrübe etmemiş oluyor. Yine de danışarak ya da araştırarak kullanabilirsin . Tablet kesinlikle daha işe yarıyor gece o olmasa asla duramazdım . Yatmadan 2 saat önce bir sey yemeyi de kesmek lazım
Boncukk123 Fundahakanb ben 4 saat önceden kesiyorum canım cay içerdim acık onu bile içmiyorum artık ama yine de alev alev yanıyorum