Deletedmom_72 Tugcecimbisn benim aneztesi doktorum hemen çıktı ama iğneyi yaptıktan sonra fotoğrafcımız da vardı yanımda
Tugcecimbisn Deletedmom_72 yaaa ben üniversite hastanesinde çalışıyorum anestezi doktoru oluyor 2 tane her ameliyat bitene kadar hastanın yanından ayrılmıyorlar belki özelde durum farklıdır bilmeden yazdım kusura bakmayın
yeschef-13 Anneadayiii__ Orada tansiyonunuz nabzınız korku yönetme durumunuza göre müdahale ediyorlar merak etmeyin
yeschef-13 Anneadayiii__ Yok hayır uyuşmadan ya da uyutulmadan sonra 20 dakika sürüyor sürmüyor bile çıkmanız
Ylzknn Anneadayiii__ belden uyuşturdular ben bayılmışım hiç hatırlamıyorum ya da bana ayrıca narkoz verdiler bilmiyorum. İşlem bitince uyandım ben.
yeschef-13 Anneadayiii__ O tamamen aldığınız narkoza kilonuza bünyenize daha önceki sağlık geçmişinize göre değişiyor ama 60 dk kesin ve net üzeri dediğim gibi olabilir bilmiyorum sizinle ilgili
Aybukeninannesi01 Anneadayiii__ direk uyutuyorlar şahsen beni 🤣öyle yaptılar gözümü açtığımda her şey bitmişti ama keserken hissettim bağırdım 😅sonra uyuttular
Aybukeninannesi01 Anneadayiii__ 😅ne desem şimdi korkutmak istemiyorum 😂boş ver her kesin bünyesi farklı oluyor ya benimki pek iyi geçmemişti 😅