Bebitom72 Bb95 yanınızda refakatçi var mı siz ses çıkarmayınca tepenize binerler. Sizde cevap verin bence. Beden sizin bedeniniz sormakta hakkınız tabi ki. Yüzlerini bir daha göremeyeceksiniz nasıl olsa, böyle konuşmaya hakkınız yok deyin.
Bb95 Bebitom72 daha doğum süreci başlamadığı için annemi çağırmadım kardeşimi de okula götürüyo diye ses çıkartsam inadına gelip gidip uğraşır diye bişey diyemedim ama yarına kadar açılma olmazsa evde sancımı beklemeyi tercih ederim 😭
Boncukk123 Bb95 Rabbim kalbine ferahlık nasib etsin canım inşaAllah bir an önce doğurup bebeğine sağlıkla kavuşup evine geçersin onları da Allaha havale et gebe olan bir kadına bu şekilde muamele edilmez Allah sorsun hesabını mübarek ramazan ayında hiç mi Allah’dan korkmuyorlar
Bb95 Boncukk123 amin canım Allah razı olsun yarın çıkabilir miyim diycem gerçekten böyle hayal etmemiştim 😞
Oztrksadiye Rabbim merhametli insanlarla karşılaştırsın ilk dogumumda 2 ayrı doktora denk geldim biri öküz gibiydi digeri bebek gibi ilgilendi benle
Boncukk123 Bb95 dua et canım summes sebile yesserahu çek bol bol bebeğin yolu bulup çıkması için bizzat bu konuyla alakalı bir ayet üzülme ağlama bebeğini düşün sadece ona kavuşup evine geçeceğini düşün Allahım bir avaz da kurtarsın 🤲🏻
umrumdadegil Pamuk ay ne saçmalık 🤦🏻♀️ bunlar bence kendilerini devlet hastanesine atmışlar nasıl olsa kovulmam öyle olmaz böyle olmaz parayı da alıyorum her türlü diye düşünüyorlar ve bu şekilde davranıyorlar
Pamuk umrumdadegil Daha neler neler dediler de ben onları insan yerine koyup takma tenezzülün de bulunmadım.Hicbir dediklerini yapmadim onlar yokmuş gibi davrandım. Maaşını bizim ödediğimiz insanları mi takcam.
Bb95 busraltin öyle hissedeceğim bir durum yok maalesef 😞 apaçık azarladı seni kimse mi uyarmadı bu ne kilo diye
2cucukannesi Bb95 kilondan oturu çocuğa zararinmi varmis adini almissindir umarim moralinide bozma saglikli olduktan sonra kilo alinir verilir bazi doktorlar kendilerini bisey saniyor özellikle doğum ebeleri moralini yuksek tut insALLAH sagsalim kucağına alir çıkarsın ordan
busraltin Bb95 seni ilgilendirmez deseydin işini yapsın sancın yoksa da eğer nişan vs suyun gelmediyse orda tutulmamın da bi anlamı yok bilgi de vermiyorlar sanırm
Hayalgokce Bb95 sende tersle canim hic alttan alma o doktor sa seninde kişiliğin ailen var sakın seni asagilamalarina izin verme hicbi halt yapamazlar alışmışlar insanlari ezmeye parayi basıp özele gidince seyinde dolaniyolar devlette sanki zorla is yapiyormus gbi yaklaşıyorlar o bu hizmeti adamakilli vermek zorunda bunun icin maas alıyor hakkiyla yapmalı
BADE38 Bb95 Kaç kilosun ki bu kadar gözüne geldi hayır yani ilk doğumun ilk deneyimin bilmiyormu hastasini ne garip doktorlar var ya almışsın kilo ne olcak sanki fit giricen doğuma ne bekliyormuş karşısında mankenmi
2cucukannesi Bb95 bende etlik ile Bilkent arasında kalmıştım bilkentn doktorlari iyi demişlerdi suaan sok oldum
Bb95 2cucukannesi kendi doktorum çok iyi ama doğum servisinde 1 tane iyisine denk gelmedim yattığımdan beri bugüne denk gelmiştir olabilir ama muamele yanlış 😞
Nursemom_ Kız git şikayet et hakkı yok bende saglıkcıyım bu tarz insanları görüp duyunca cinlerim tepeme çıkıyor sabim var 184 ara şikayet et üstüne cimere yaz
umrumdadegil Pamuk çok var böylesi 😏 banada evleneceğim zaman hemşire kan alıyordu kaç tüp alacaksınız çok kan verince bayılıyorum dedim evlenmeye korkmuyorsun da kan vermeye mi korkuyorsun demişti terslemişti ne kadar patavatsız insanlsr var ki korkuyorum demedim kanım çok gidince bayılıyorum demiştim
Bb95 2cucukannesi sanki elimde olan bi durum kilo almak bebek sağlıklı gerisini de ben düşüneyim dimi inşallah tez zamanda hayırlısı ile doğumum olur canım 🙏
Bb95 busraltin inan cevap vermek gücüm olsaydı verirdim zaten muayene de kastığım için kendimi elim ayağım titredi 😞
Bb95 Hayalgokce cevap verecek gücüm yoktu yoksa keşke cevap verseydim diyorum ama muayene sonrası biraz çok kastım kendimi oda lafları ağzıma tıktı 😞