Demir-01 Kızlar ilk doğumuum sezeryan oldu tam bir yıl önce şimdi sürpriz bir gebelikle tekrar 2 aylık hamüleyim bunu doğurana kadar 1 buçuk yıl araya girmiş olucak sizce iki sezeryan arası çok mu az bir vakit sizin başınıza geldi mi hiç zorlandınız mı ?
YaseSay Demir-01 Ben de aynı senin gibiyim canım 1 yıl sonra ikinciye hamile kaldım benimki isteyerek şuan 12 haftalığız :) doktorumla görüştüm hiçbir sorun yok ameliyatla ilgili dedi gayet olabilir dedi kötü hiçbir tepki vermedi için rahat olsun
Mervett Demir-01 canım bende aynı durumdayım aşırı karın ve bel ağrım var sende de var mı progestan fitil verdi bana korkuyorum açıkçası
fatos2404 Demir-01 arkadaşım doğum yaptı arada 15 ay vardı evet biraz zorlandı ama çabukta toparladı iyi düşün iyi olur Allah’ın izniyle 🤲🏻🫶🏻
Aysun711 Bende senin gibiyim oglum 13 aylik ben 3. ye gebeyim büyük oglum 8 yasinda ve 3. sezeryanim olacak korkuyorum 🥺
Mlttm4141 Gittiğiniz doktora ve sizin vvucud durumunuza bağlı benim doktorum 3 sene sonra uygun görüyor benim 5 sene oldu ama kemik yapımdan normal zor olabilir dedi
Demir-01 Benim istiyerek olmadı şans eseri birşey oğlum henüz küçük kardeşi doğunca onunla yeterince ilgilenebilecekmiyim yada kıskanır mı falan diye çok korkuyorum ikisine yetebilecekmiyim bilemiyorum