Bengo yumurtlama günü her zaman aynı olmaz, ki korunmayı bırakınca adet döngüsü öne geriye kayıyo genelde. Ama ovülasyon takibi veya dr kontrolü ile yumurtlama gününü tespit ederek cinsiyet ihtimallerini artırma şansımız var ,garanti olmasa da.. mesela y sipermleri x e göre daha dayanıksız, yumurtlama gününden 2 -3 gün önceki ilişkilerde kız ihtimali artar, yumurtlamaya ne kadar yakın ilişki olursa erkek ihtimali artarmış ama yumurta kendisi istediği sipermi seçtiği için o kısım ihtimalleri terse çevirebilirmiş😅( çünkü hangi yumurta x seçer y seçer bilemeyiz).. benim kızım da oğlum da var , kızımın kız kardeşi olsun çok istedik 3. Bebişi bu yöntemle denedik biz. Yumurtlamadan 2 gün öncesinde durduk, kız ihtimali yüksek olsun diye🤭 dr um geçen hafta yüksek ihtimalle kız dedi, ama daha netleşmedi. Bilmiyorum yaptığım şeyi anlattım ona da evet bu yöntemle kız erkek ihtimalini artırıyoruz ama garanti değil hiçbir zaman ya tutarsa dedi o da🤷♀️ cuma netleşecek cinsiyeti inşallah ,tersi olur erkek çıkarsa yazarım buraya , bizim iş elimizde patladı diye😅😅