B_yavuz Meryem Ana otu okudum suya koydum bugün tamamen açılmaya gelmiş hafif ağrılarım var ama henüz bişey yok siz nasıl kullandınız bu otu yaptıktan ne kadar süre sonra hastaneye gittiniz bilgi verir misiniz kizlar
Edaerdem5203 B_yavuz ben Meryem Ana otunu doğum başladığında açılmaların hızlanması için suya konduğunu bliyorum doğum bittikten sonra da rahimin tekrar kapanması için sudan çıkarılması lazım yani doğum başlamadan konmaması gerektiğini biliyorum sadece
B_yavuz Ckk yok yasak değil bana doktorum öyle yasak vermedi de Meryem Ana otunu acikligim var artsın diye koydum ama yanlış yaptım galiba
Lorinnn B_yavuz doğum başlayınca suya koy bir bardakta içilebilir yudum yudum açıklığın artması için doğum bitince sudan çıkarılır kapanma olsun diye
B_yavuz Lorinnn benimki 2 gündür suda açıldı her duasını da okudum 1 cm acik daha ve hiç ilerlemedi nstde hafif sancılarım çıkıyor 🥴🥺😐
Simge16 Benim sık sancılarım başlayınca suya koymuştum doğumun kolay olsun diye. Suya koyduktan sonrada Meryem suresini açmıştım
B_yavuz Sym_nr bende malesef ise yaramadı daha çok sezeryana döndüm kanda ve idrarda yüksek enfeksiyonum çıktığı için 😑🙄