Ebalp Yeniiannee dalan roxy kullan canım kokusuds guzel ve icinde katki yok muhendisinoglu diye bir sayfa var onu takip edersen gorursun ordanda dogal seyleri 😊
mrtgnc Yeniiannee henüz bebeğim doğmadı canım ilk yıkamayı yaptım Dalan’la leke çıkarmasını bilemiyorum o yüzden ama güzel kokuyor ve doğal diye kullandım ☺️
mrsdoruk Yeniiannee hiçbiri ikisinde de kimyasal çok fazlaymış canım instagramdan muhendisinoglu diye bir hesap var onu takip etmeni öneririm. O inceleme yapıyor detarjanlar olsun mama vs bir çok şey hakkında
NevinCeynakli Yeniiannee dalan roxy ile yıkadım eşyalarını çok kokusu yok renklerini de karıştırmadı ben beğendim 1 ay sonra Doğumum nasipse alerjik durum söz konusu olursa değiştiririm diye düşünüyorum
Yeniiannee mrtgnc sulandırmadan koyulduğunda makineye zarar veriyormuş, yarısını ilk göze diğer yarısını da diğer gözüne mi koymam gerekiyor canım
mrtgnc Melekdinc sulandırınca sanki temizlemeyecek gibime geldi benim 🙈 ama doğruluk payı olabilir canım makinayı bozma konusunda bi fikrim yok