efgoksen AmineErva benimde bugun gözükmedi az önce kan verdim bakalım sonuca inşallah beta düzgün yukselmıstır :(
efgoksen Meryoss yaaa ne güzel🫶🏻 geç gözükenlerde varmıs herkesinde degişiyor sanırım kızlarr iyi düşünelim iyi olsun 🥹
Bsk_cb efgoksen 364 dü gitmeden bi hafta önce her geçen gün artıyor dedi doktor bin olunca görünüyormuş gidene kadar bin olmuştu sanırım onu bende bilimiyorum iki hafta sonra tekrar gel dedi oda kalp atışı için bakalım bu ara da akıntım başladı umarım sağlıklı olur :(
Bsk_cb efgoksen eğer çok yeniyse bekle bi de bende çok yeniyken gittim daha kese görünmez geri git dedi ha birde tuvaletini yapmadan git öyle çağırıyor çünkü
Nurdoga efgoksen sen yeni hamileysen daha çok yniyse grnmemesi normal ama sen Gine sıkışık bir şekilde git görünür iyi düşün iyi olsun cnm inşallah hamilesindir sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🧿
efgoksen Nurdoga evet ilk hamileliğim bakalım hayırlısıyla ınsallah görebilirim , Allah razı olsun inşallahh 🙏🏻🙏🏻 bekleyen isteyen kim varsa Allah tez zamanda nasip etsin ❤️
efgoksen Beta pazartesi 1124 çıktı, bugun 1685çıktı. Bugun yıne progesteron 6.43 çıktı kızlar kesede gözükmedi🥲dıs gebelık sanırım sonuc ıcın doktora daha gıtmedım
efgoksen ZehraNur21 evet baktı malesef. Sonuc icin gittigimde az yükselmıs dedi. Progesteron testide düşük dedi.. asıl şüphemin nedenide rahim duvarında ince dedi bana. İğne için sevk verdi bu doktorda malesef. Daha fazla bekleyip bekleyemeyecegimi sordum.(çünkü ilk zamanlar bi testte düzgün yukselmedi ama sonra güzel artıs göstermiştii.) Cumada kan ver düzgün yükselmediyse iğne ol bundan sonrası sana zarar dedi.
Papatyaa2 Kesem dok minik nokta kadar göründüğünde betam 3000 di yani o kişiden kişiye değişiyor aslında bazıları 1500 de net görüyor