Cansucan cyln_hnm aynen ya bende kızımı 11 12 haftalıkken öğrendim hiç şaşmadı 6 yıl önce bide doktordan doktora fark var bence bende bunu düşündüm ne kadar çok yanılan var🤭
Selin4561 Kubradagdevren ayy masallah😅 18de erkek dedi bize kesin dedi ama emin olamadim arkadasta benle ayni ayda hamile 13 haftalikken kesin kiz erkek olursa meslegi birakirim demis. 18de erkek kesin demis😅 ilk cocugundada kiz dediler 6aya kadar sonra erkek dediler erkek oldu
Kubradagdevren Selin4561 dalga geçiyorlar resmen artık kızımla kendi takipli olduğum doktor erkek göremedi bir türlü bende farklı bir doktora gittim kadındı o da kayınpederim benim torunum edepli erkek doktora göstermedi kadın doktora gösterdi diyo 😂😂
Asyaaygunkaraman ferhpnar vallaha şimdi doktordan geldim 11+3 haftaligiz doktor bir tahmin yürüttü erkeğe benziyor dedi bakalım sonradan değişir mi ☺️
zelis63 ferhpnar ewt olabiliyor ben doktordan iyi gördüm 12. Haftada bacak arası gösterdi bu erkek dedim 😀 acele etme bir test yapalım bakarız deride ben görmüştüm göreceğimi
Asyaaygunkaraman ferhpnar yok canım daha erken zaten bişey almam ilk çocuğum kız ben hala kız hissediyorum
ferhpnar Asyaaygunkaraman bana da hep farklı cinsiyet söylediler en son dün öğrendik erkekmiş detaylıda
Busra_27_34_ ferhpnar 13. Haftada kız denildi 17 kesin erkek denip pipi gösterildi 😁28 hala değişmedi
Busra_27_34_ ferhpnar bir ara nasıl kıza dönmüş pipiyi gorememisler mı😅bizim de detaylı da kesindi 🥰💙
Busra_27_34_ ferhpnar acaba us cihazlari mı kötü farklı bir doktora gittiniz mi netlik önemli sonuçta alışveriş yapacağız