Sermec27 Bestee95 yanı bunun nubu falan yok resimde vücudu yok yani bebeğin ultrasonda çok anlaşılmıyor ama ben kafa yapısıni kıza benzettim 🥰
semanur0456 Bestee95 bu posta denk gelmem vallahi bende öğrenemedm bugun kontrolden geldm halen net değil 16+1 iz bizde 😀
Bestee95 @Sermec27 @Ebrarabla_06 @Gulsen4224 Sizleri daha önce cinsiyet tahmin postlarında görmüştüm ve daha birçok kişiiii nubundan duruşundan tahminde bulunuyordu bana da tahmin eder misiniz acabaa🥰🫠
semanur0456 Bestee95 @Sermec27 @Ebrarabla_06 @Gulsen4224 Benimkide 16 haftalık rica etsem bakar mısınız bende net öğrenemedim
Bestee95 Sermec27 bugün öğrenirim diyordum ama nasip olmadı canım pozisyonundan dolayı teşekkür ederim yorumun için 🥰
semanur0456 semanur0456 @Gulsen4224 Senin düşünceni cok merak ediyorum canım ilk gebeliğimde sen söylemiştin bana doktorlar bilemeyip yine sen bilmiştin suan 2nci gebelik sence nedir 💕
Bestee95 semanur0456 aaaa aynıyızz 🙈😍ben de dün gittim canım 16+1 ken ama malesef öğrenemedim napalım yapcak bisey yok 🙈🥰
Yaseminn2345 Eğer zarar vermiyorsa türk kahvesi+ minik çikolata gitmeden önce. Bebek hareketli oluyor.
Bestee95 Yaseminn2345 teşekkürler🥰 biliyordum fakat rnmdevuya son anda yetiştiğim için malesef yiyemedim aslında hareket ediyordu hissediyordum bile ama bacak arasını açmadı 🫠🙈