Efnan-77 Kızlar 14+1 cinsiyet öğrenebilirmiyim kızımı 14+2 de öğrendik ama özeldeydi şimdi devlete gidiyorum çevremde 16 haftadan küçükse söylemiyolar diyo cihazlar fark ediyomu sizce cinsiyet için özelemi gitsem
Yaprakdokumuseverr Efnan-77 devlet 19.haftamda bile söylemedi 😅 makineleri çok kötü ve açıkçası uğraşmıyolar görmek için
emineaycicekyilmazz Efnan-77 Cihazlar aşırı fark ediyor verdikleri ultrason kağıdı bile daha net özelde o yüzden ben 18. haftamda cinsiyetimi öğrendim özele giderek ve detaylıyı da özelde yaptırdım videosunu aldım 🌸
Dilarao0 Efnan-77 ben normalde özele gidiyorum devlete kayıt yaptırmak için bir kere devlete gittim geçtiğimiz hafta ultrason cihazı bozuk diye bakmadılar bile 3 saniye yalandan baktı hiç bişeu görünmüyor dedi
Yaprakdokumuseverr 28.haftada verdiği ultasona bakar mısınız aksjdjd asla ne olduğu belli değil. Neyseki özelde her ayrıntısını görebiliyorum çatlardım inanın.
Efnan-77 Yaprakdokumuseverr bakalım bende olmadı 14+1 de giderim gözükmezse yada demezlerse özele giderim eşimde acele etme diyo 16 haftayı bekle