Bgmbgm06 Deletedmom89_ dünki doktor baskaydı %90 kız dedi 🤣🤣🤣simdi ben napayom eşime sürpriz yapıcakdım daha degısırmıkı ona göre yapıcam ya :))))))
Deletedmom89_ Bgmbgm06 benimkide aynı pozisyondaydi ilk oğlumda aynı şekilde ,bu hamileliğimde erkek dendi, ama ultrasonda çok net pipi belli, bence kıza dönmez canım 🤣
Deletedmom89_ Deletedmom89_ kordon değil o 🤭 kordon daha uzun oluyor iki bacak arası sağlıkla gelsin , hoşgeldiler🥰
Bgmbgm06 Deletedmom89_ ıkıncı gıttıgm özel doktor %90 kız dedi nasıl oldu analmafım :))))) inanayım mı daha 13 haftalık
Bgmbgm06 keremtahamom_ ıkıncı gıttgm doktor 13.haftada %90 kız dedi eşiek dürpriz yapıcam ama su foto video da bileign pipi gözkuyor ılk özeldekı napsam beklesemmı anlaymadım suphedeyım
Zehra385 Bgmbgm06 cnm goruntu bulanik braz cikiklik var ama net degil kiza benziyor diyende bi doktor demekki arada bisey g Bgmbgm06 Bgmbgm06 cnm son haftalarda solenen sey dogrudur bence doktorum bacak arasini 15 16.haftada gormemesi munkun degl bence benmde kizim var kiz olursa cok sanslisin :)
Deletedmom89_ Bgmbgm06 daha sonra gittin mi ? Perşembe günü ben tekrar gideceğim, aynı senin gibi videoda o açıyı bana gösterip erkek demişti, yani yumurtalık kısmı bile görünüyor 🤭 sağlıkla gelsinler canım, bakalım ama benim için yine erkek diyecektir bence🤣
Bgmbgm06 Deletedmom89_ yokdaha gitmedim 2 3 nisanda gidicem beklıyorum 15 bucuk olsun bari die 🤣🤣🤣🤣haber verırım
Bgmbgm06 Deletedmom89_ demı resmen taştaşlar bile belli benım kafamı karıştıranda o cektgm video ve foto oldu :)) yanı digeri de cok net kız dedi ama cokda iyi bir doktor aslında bilemedim yaa :)) hiç önemı yokda ona göre vıseo cekecekyım eşime
Bgmbgm06 Deletedmom89_ nisanda netleştirir insallah beklıyorum vakalımherhangi sürpriz ypmadan :))) hayırlısı hangisiyse o olsun inşallah 💕kızım olmasını ısterdım ilk cocuk ama hangısını nasip ettiyse💕🌸
Bgmbgm06 irem88 %90kız dendi 🤣🤣🤣ilk doktorda erkek dedi bilmiyorum işde kafam karıstı ama kız dıyen doktorda cokiyi bi doktor