Mustafaninannesi Merhabalar 21.12. Sabahi planli sezeryan oldum ve korka korka gittim desem yeridir doktoruma cok guvendim ve gerisini allaha biraktim hayatimda hic ameliyat olmayan biri olarak 1 gun once hastane cantami bosaltip kacmayi bile dusundum 😂😂ve nasilsa cocuk icimde kalmicak cikicak dedim ve dogurdum😂😂😂 Gelelim planli sezeryan neden olduguma hep kilolu bi insandim 112 ile hamile kaldim 128 ile dogum yaptim rahim arkasi donuklugum ve gebelik tansiyonum vardi ve bebisimin kan akisini problem vardi ve doktorum sezeryanda bi risk ama en azindan ben mudahale edebilriim olasi bi sorunda deyince cokta ustelemedik yani sonucta onemli olan bebisim ve benim sagligimdi gel gelelim dogum gunumuze 😊 Sabah erkenden kalktik ve cok duyguluydum herseye agliyodum ve annemler o gece bizde kalmisti hastane yoluna koyulduk hizmet hastanesi ist dogum yaptim ve cok memnun kaldim gercekten dogum bolumundeki tum herkeze tesekkur ederim😊 Hastaneye vardigimizda nst cihazina baglandil ufak capli bi kriz yasadik o anda kalp atisi duyulmuyo dendi ama en sonnda onuda duyduk giyindim ve ameliyathaneye gectik en son doktoruma gordugumu hatiriyorum ve ona uyaninca oglumu gorebilir miyim dedim ve kafami oksayarak tabikide sekerim dedi sanirim onun bana bir baba gibi yaklasmasi beni mutlu etmisti ve uyudum uyandigimda bosluktan geriden sesler geliyo gibiydi ilk sorum oglumu gorebilir miyim oldu saglikli mi oldu ve herkez ameliyathaneye inlettigini cok saglikli bi bebek oldugunu soyledi kapidan ciktigimda esimi gordum ve videosunu gosteriyodu oglumun onu gorunce biraz rahatladim odama ciktim 5 dakika icinde getirdilrr agliyodu ve yanagima koydular aglamasi kesildi 😢😢😢 canim oglum odada herkez agliyodu kayinvalidem ben ameliyata giderken de agladi ciktim gene agliyodu annem babam hepsi 😢 Hic agrim olmadi diyemem oldu tarif edicek olursam etimi biri zimbalar gibi agri doktorum kilomdan dolayi sorun olmasim diye agri pompasi 2 sivi serum 2 kan sulandirici yapti ve saat 2 gibi biseyler yemeye basladim 4 gibi yurudum ve hic oturmadim herkez masallah dedi cunku benimle birlikte ameliyat olan kisiler ertesi gun kalkiyomus oyle dediler su anda enfeksiyon riskim var dikislerimi 2 gunde bir pansuman yapiyoruz bebisimde saglikli surec yorucu ama olsun degdi hepinize tesekkur ediyorum iyiki varsiniz hem burda hem happy kids teyim gorusuruz 😊🖐🖐🖐
YagizAsyaMom Mustafaninannesi ahh benide hatırladığın için sağol. Doğumun çok güzel geçmiş bacım. Sıra bizde korku var mı desen hiç. Korku yok 😱 bende anlamadım ama 0 korku ya 🤣 bebeğinin sağlıklı güzel bir ömrü olsun inşallah
Tontisannecik Mustafaninannesi geçmiş olsun ben de sizinle aynı kilolardayım. Sezeryan plırsaö iyileşme süreci zor olur diye çok korkuyorum
Rose21 Mustafaninannesi Allah analı babalı büyütsün. Ben de 5 gün önce sezeryan oldum ve hiç acımadı :) hicbir şey hissetmedim.
Mrvdllr Allah analı babalı büyütsün canım benim bebişin nasıl bşde çok zor oluyo mu sonrası bebekle ilgilenmek falan😄
Mustafaninannesi Mrvdllr sariligi cikti tatlim o olmasa hic sorunumuz yok cunku cok bekledim cok istedik 😊
Yarenelibol Bnde 124 kiloyum 110 la kaldm hamile 36+4 oldk inş sezeryan olmama gerek kalmadan normal olurum dikiş tutmaz vs şeyler diyorlar korkuyorm
Mervenuryakup Yarenelibol dikiş tutmaz diyen saçmalamış canm daha kilolu dogum yapanları gördüm ben Allaha emenet
Mustafaninannesi Yarenelibol valla cnm banada dediler ama ben herkezdeen once ayaklandim 😂😂😂 ve dikislerim mukemmel yani😁 hic tutmama gibi bi durum yok ve korse var belimde 😊
Yarenelibol Mustafaninannesi ay içimi ferahlatın birsürü şey dediler çok korktm dikiş tutmaz iltihaplanır yürüyemezsn iki ay ayaklanamazsn derin sarkar dikiş kaynamaz vs çok korkuyordm inanki inş bişey olmaz çok geçmiş olsn 😊
Mustafaninannesi Yarenelibol yok yok banada dediler iste pihtilasma ihtimali var dikis tutmaz doktorlar bizi riskli gorup 2 kati islem yapiyolar agri kesici felan herkesten once ayaklaniyoz
Mustafaninannesi Tontisannecik hic korkma canim doktoruna guven ve mumkun oldugunca yatma yuru dedikleri andan itibaren yuru ve yemek yemege basladigin an hemen bi kahve soyle kendine ve ic hemencik kalkarsin
Tombishamis Mustafaninannesi bende sizin gibi kilolu hamile kaldım 104 le şuan 109 oldum 20 haftalık ama çok takıyorum kafama kilomu sürekli aklımda kendime zehir ediyorum resmen hamileligi hic keyif alamıyorum daha 20 haftan var diyorum 150 olurum artık bu gidisle😭😭
Mustafaninannesi Tombishamis yo yo olmazsan dikkatli bi sekilde devam et ekmegi tatliyi kes ilerleyen zamanlarda cunku kilo tansiyon yukseltiyo kuzum kafana takma ama ins hic bisey olmadan gecicek surec