Zynp12 Edali25 sağlıkla doğsun bence yakışıyor birbirine hem Zeynep ismi çok anlamlı hem doğa Zeynep isminin anlamı çok güzel babasının süsü demek benim babam hep öyle seslendirdi küçükken bana benim süsüm diye🤲Benimde kız bebeğim inşallah Asel nazlı düşünüyoruz bizde 😊
Tibmer Edali25 bence gayet güzel dusunmussunuz benimde Haziran da doğacak minik kızım buket ada koyacağım ismini🥰
Edali25 Zynp12 aaa bende ilk de asel düşündüm oda çok güzel sağlıkla gelsin prenseslerimiz siz kaç haftalıksınız
Zynp12 Edali25 21+6 yiz temmuzda görünüyor doğum.Amin inşallah sağlıkla dogsunlar. Asel ismini ben istedim nazlı ismini eşim istedi Asel hem Kuran’da geçiyor hemde anlamı güzel diye kurandan bı isim olsun dedim asele karar verdim 😊
Edali25 Suhiss 😀hepsi normal isim çocuklarımın kızımın yağmur naz Oğlum ömer Diğer oğlum aras necati necati kayınpederin ismi❤😅 Buda kız böyle olsun
Aminealeyna Edali25 çok güzel bence benimde ilk kızım Amine Defne ikinci kızım yolda Nil Mira olacak sağlıkla gelsinler.
Suhiss Hele asel heryer aselsan doldu lina lena lidya gibi lny harflerini döndürüp döndürüp bulunan isimler icim sisti valla. Neyse bu da böyle bi isyanimdir herkesin kendi kararı tabi 😂