Birmucize birkimseee özelde Emre ekmekçi varmış ben ona gideceğim. Devlette olanda şinasiyi biliyorum oda Kadın doğum doktoru alan açacak siz randevu alacaksınız yoksa direk randevu alınmıyor
Birmucize birkimseee ya 2000 diye duydum ama emin değilim şuan bebeğim 17 haftalık 5 hafta sonra gidicem o yüzden acele etmedim
Pinarbenak birkimseee evet Emre ekmekçi 2000 ₺ 1 ay önce gittim , herşeyi yazıyor dosya şeklinde veriyor yüzünü bile illa net çekip veriyor
Liebeeisst Pinarbenak emre ekmekçi için 8 mayısa randevu aldım. Randevuları yoğun 2 mayosa kadar doluydu zaten, 2500 tl dediler
yokusbebek Fatma-Zehra-gunes- ben Çarşamba günü gittim. 2500′dü. Çok memnun kaldım. Yarım saat sürdü.
yokusbebek Fatma-Zehra-gunes- Ben bir ay önceden almıştım randevuyu. Nolur nolmaz geç kalirsam bulamam belki diye erkenden aldım.
Bendiyebiri_ Hanımlar kaçıncı haftada gittiniz ? Ben 20+6 haftaligim oğlumda yani ilk gebeligimde oğlumda böbrek büyümesi görülmemişti anne karnında olan bişey halbuki şuan ikinci gebeliğim doğru düzgün bir doktora gitmek istiyorum tavsiye de bulunurmusunuz ?
Fatma-Zehra-gunes- Bendiyebiri_ detaylı ultrason haftanız Mehmet ağar a gidiyorum ben Emre ekmekçi iyi diyolar ama ben gitmedim ona hiç
Bendiyebiri_ Fatma-Zehra-gunes- ya ben de çok kararsız kaldım bilmiyorum düzgün bakabilecek bir doktor mi emre ekmekçi ve nerede
yokusbebek Bendiyebiri_ Emre Ekmekçi. Çok memnun kaldım. Farklı ilçede ve öğretmen olduğum için kontrollere ona gidemiyordum ama artık kontrollere de ona gideceğim. 2500 liraydı ayrıntılı ultrason.