Muzaffer Merve89 allah yar Ve yardımcın olsun. Bizim de yıl sonu olduğu için eşimin şirket hesapları ile uğraştık bu saat oldu daha yeni eve girdik.
Bushra21 Merve89 çok şükür aramız iyi hatta o horluyor şuan ben mide yanmasında uyandım bir saat olmamıştı uyuyalı şansıma tüküreyim bi gün erken yatıcaktım onda da uyku haram oldu 🤲🏻
Merve89 Oozzee kayınvalıdem ben bugun esım yokken uzandım uyudum gorumcem gelmıs ona hasta yatagımdan kalkıp hosgeldın demedıgımı soyledı dıye tartıstık halbukı suan 37ıncı haftamdayım ve bebegımın kordonu ıkı kez bogazında oldugundan dolayı yatmam gerektıgınden yatıyorum /ç:( bu durumu ızah etmeme bıle ızın vermedı annesı bı yandna esım bıyandan :( oturdum kuran okudum kendıme zor geldım onlar horulhorul uyuyo ben uyuyamıuorum sancımda var
Merve89 mineeeee sancımda var kafamda dolu bıyandan korkuyorum sureklı bebegın hareketlerını klntrol etmek zorundayım :( gram uyuyamıuorum kac gundur
Oozzee Merve89 annesi doldurmuştur. Gelin olunca damat tarafına her hareketin batar artık. “Gelin şunu yaptı, gelin bunu yaptı..” Aman onlar keyif çatıp uyurken sen hamile halinle ne diye kendine eziyet ediyosun? Onlar zaten ayrı düşüncesiz insanlarmış, hiç hamile kadına söylenilir mi ya? Yuh ki ne yuh.. Uyu bacım uyu, boşver.
mineeeee Merve89 Rabbim yar ve yardımcın olsun.Peki doktorun ne diyor .Bazı doktorlar sezeryanda alıyorlar hemen .38.haftayi mi bekliyor.Zor cann zor benimde tansiyon ve şekerim var.Arti erken doğum riski m var. Ondan dolayı ben bile hareket etmedi mi deli oluyorum
Merve89 Oozzee cok agır konustu el kaldırdı esımle evlendıgımızden berı hıc kavgamız olmadı bızım annesı sırf ben tek olmuyım dıye geldı guya agrı sancı durumunda basıma bısey gelır dıye ama ılkkez boyle bısey oldu bn esımı ılkkez böyle gordum 😢 zaten dogum korkusu bı yandan :( cok kotuyum
Aycan00 Uykusuzluk zor gerçekten bi de sabah işe gidiyorsan bütün gün modun düşük oluyo neyse ki yarın haftasonu.Ağrı yok ,sızı yok çok şükür ama insan uyuyamıyo delirecem.Bitki çaylarını bi araştırayım bakım onları bari deneyim
Derya6734 Ben geceleri uyuyamıyorum uzun zamandır gün ışığıyınca 3 ve ya 4 saat uyuyup uyanıyorum hamileliğim gerçekten zor geçiyor
Zikzak Allah ım bahaneye bak Allah akıl fikir versin şu insanlara ayıptır günahtır sen hamile ni kadınsın ahını alıyolar sinir oluyorum aynı benimkiler 😒
Annesininbalbocugu Bende saat 2 de uyudum ohh ne dedim ne güzel uyucam sonunda derken saat 4 buçuk gibi hem rüya gördüm korktum ağlayarak uyandım hemde geldi uyandırdı bida uyuyamiyorum 😔
1850 Annesininbalbocugu rüyalarla başımız dertte sanırım aynı sorun bendede var. Gece 2 gibi uyudum 3 te uyandım rüya görüp sonrası uykusuz. Ruyalar kötü etkılıyot ınsnı hamılelıkfe
Annesininbalbocugu 1850 Evet rüyalar çok kötü etkiliyor insanı Önceden rüyalarin etkisinde kalırdım ama şuan düşünmüyorum bile 🙁 Sadece anlık uyanana kadar uyandıktan sonra geçiyor sancim vardı birde sürekli wc ihtiyacım oluyor o yüzden uyuyamiyorum
Merve89 mineeeee doktor haftasını tamamlasın oyle alıyım dedı pazartesı gıdıcem ıste duruma gore bakıcak Rabbım sanada yardım etsın zor :(
Merve89 mineeeee gorumcem ılgı bekledıgınden dgl kayınvalıdem esıme surat yaptıgından esımde oyuzden sandıgı ıcın sorun cıktı :( durumu ızah etmeme bıle gerek duymadan saygısızlık yapmıs gıbı olmusum zaten gorumcemle konusmuyoruzkı o annesını gormeye gelmıs dun haberım bıle yoktu yatıyodum ben