Deletedmom_99 Selensse selam. Valla yazıp yazıp duruyorum kimse yazmıyor da. Bende de var Gilbert sendromu. Bilurubin yüksek geliyor. Sadece o. Ama doktor ilaç yazmadı. Sadece yorulmayacak mışım. Yorulunca betim benzim göz içim sararıyor. Ya siz neler yaşıyorsunuz. Hamile lik nasıl gidiyor
Selensse Deletedmom_99 bana da öyle dedi . Benim hamilelik şu ann iyi gidiyor bazen yorgunluk oluyor herkeste olan şey zaten
Selensse Deletedmom_99 sizede inşallah . Doktora oruç hakkında bisey sordunuz mu peki aç kalmamak gerekiyor ya ben şu an zaten tutmuyorum da acaba bizim normal zamanda da mı tutmamız iyi değil
Deletedmom_99 Selensse hiç sormadım. Normal zaman da oruç tutamıyotum. Bayılacak gibi bir his olduğu için vucuduma göre hareket ediyorum. Peki sene hiç göz için sararma yüzünde sararma olduğu zamanlar oldu mu.
Deletedmom_99 Selensse önceden koşar bisiklete biner vs şeyler yapardım. Şimdi çabuk yoruluyorum. Galiba buda o yüzden. Doktora sorsam açıklama bile yapmaz 🤣
Pamukbayan Bende var 10 haftalık hamileyim bulantı kusma yaşıyorum bişey yiyemiyorum bu yüzden değerlerim yükseliyor aşırı halsizim :( gastroentoloji ile görüştüm gebelikte bilinen bir riski yok aç kalma yeter dedi ama şu süreçte maalesef yiyemiyorum
Selensse Pamukbayan merak etme geçicek hepsi o zaman yersin dayan birazcık benimde kötü olduğum zamanlar oldu şimdi midem bulanmıyor sadece çok acıkıyorum
Selensse Deletedmom_99 anladım belki ileriki yaşlarda ortaya çıkan bireydir diye sordum da etkileri ondan ama gençmişsiniz
Deletedmom_99 Selensse ay bende uzun süredir böyleymiş. Ama daha yeni öğreniyorum. Daha yeni bi doktor çıkıpta açıklama yaptı şaşırdım. Geçmiş kan tahlillerime baktım galiba sadece bilirubin yüksek geldiği için bir şey dememişler. Sizin yaş kaç