incirsevenbiri İzmir medicana dan doğum paketi almak için araştırma yapıyoruz eşimle. Halimden daha iyi anlayacağını düşündüğüm için kadın doktor olmasını istiyorum önerilerinizi bekliyorum 👼🙏
Bett35 Doktor Mehtap Zeynep Kuşku takipliyim ben de medicana da çok tatlı ve ilgili bir doktor tavsiye ederim inst. hesabına da bakabilirsiniz fikir olur
sallyt bende medicanaya gidiyorum arkadaşım ebeydi orda en iyi doktorun beceri olarakta mustafa melih erkan olduğunu söyledi aylardır ona gidiyorumm✨
Elf2735 Mustafa Melih hocanin takiplisiyim ben de. Hocanin değişik bir tarzi var asla sizi strese sokmuyor yasak koymuyor. Herseyin dogalindan yana bazen bu sizi birazcik kizdirsa sakinlesince da iyi ki oyle davranmis diyorsunuz. Kesinlikle tavsiyemdir
Eliff_3561 Bende İlkay nafiye hocaya gidiyordum ama ücretler çok artınca değiştirdim çok memnun kaldım doktorumdan
elifkk94 Mustafa Melih Erkana gidiyorum çok memnunum istediğim zaman ulaşabiliyorum her soruma hemen detaylıca cevap verir sakin ve çok bilgili bir doktor