On-Fr-Tu canım öncelikle rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin korkucak gerilicek hiç birşey yok duyduklarınız kadar kötü değil benim 2.gebeliğim ben iple çekiyorum o anı yarım saatlik bir operasyon seninle sohbet ediyorlar sen hiç birşeyim farkında bile olmucaksın sonra pat bebiş çıkmış ona zaten herşeye bedel sonrasında ağrıların olucak elbet ama inan dayanılmıcak gibi değil kendine gelince eldinden geldiğinde yürüyüş yap yatma ne kadar hareket edersen o kadar hızlı iyileşirsin ilk yürüyüş zor olucak senin için yataktan kalkarken falan zorlanıcaksın ama o da 1haftacık kız ben 2gün bile yatmadım kimsem yok annem vefat etmişti kaynanamda genç 43yaşında 2.evliliği yapmak istemişti ben hamileyken eşimde kabul etmeyince oda yanımızdan çekti gitti evde kimse yoktu eşimden başka yanımda bi tek oğlum ağladıkça bana verirdi onun haricinde ben herşeyimi hallediyordum misafirleri bile ben karşılıyordum öyle abartılıcak kadar olmuyor birşey kendini strese sokmaa veee on o kadar güzelki sadece bunu düşün