Ayseliada Yeni hamileyim ve doktor araştırıyorum. İzmir Can hastanesinde doktor öneren var mı ve ya başka bir yerde ? Şimdiden teşekkürler 🙏
babyy__ Ayseliada canım ben hamileligimden öncede 9 ay hamilelik döneminde de mehmet bala gittim iyiki diyorhm çok memnun kaldim tavsiye ederim
Ayseliada babyy__ Aslında bayan doktor istiyorum. Erkek doktora muayene oldum çok gerildim. Kadınlar daha anlayışlı geliyor bana ama önerinizi dikkate alacağım.
Nurdoga Ayseliada ozamn erkek doktor olarak kesinlikle irfan özer e gitmen gerek İnanki çok iyi biri olmak dışında gerçekten çok iyi bir doktor normalde devletteydi ilk oğlumda şimdi özelde ikinci cocugumada ona gittim ama riskliydim die maddi durum el vermeyince şuan devlete gidiyorum ama birşey kafama yada bisy olunca direk gidiyorm çok ilgili bir doktr isindede başarılı
Ayseliada Anneadayirem Sada hastanesini eşim istemiyor iyi bir hastane değil diye yoksa ben düşünüyordum.
nununundunyasi Ayseliada 1000in üstü herhalde ya benim özel sigortam var karşılıyor ücret odemiyorum o yüzden
Anneadayirem Sada hastanesini bilmiyorum ama doktorumdan çok memnunum ama tabiki taktir sizin :)) Ayseliada
Baharburcu Karataş hastanesi dr.Aysel zabit mükemmel bir doktor iki doğumumu da yaptı üçüncüyü de nasipse o yapacak 🙏.
gdaslik Ayseliada ekol hastanesi dilay gökdeniz i öneririm ilk doğumumu da kendisi yaptırdı. Şimdiki gebeliğimde de ona gidiyorum
Meltmg Ayseliada can hastanesinde buket saçkıran’a gidiyorum gebeliğimi öğrendiğimden beri, tavsiye ile gitmiştim ve hep tavsiye ettim, gidenler hep devam etti, kesinlikle tanışmalısınız
Ayseliada Meltmg Seçeceğin doktorun sezeryana yönlendirmesini istemiyorum. Acaba bu konuda bu doktorun görüşleri nasıl ?
Vandb Ayseliada bende ekolde Sadık sözdinlere gidiyorum çok rahat neşeli bir doktor keyifle girip çıkıyorsun muayeneye gerilecek hiç bir durum bırakmıyor
Ayseliada Ayseazsoyler Çınarlı bana biraz uzak ama hastane güzel mi acaba sadece kadın doğum üzerine olduğunu biliyorum.