Tuceeee Anneadayirem Kafayı nereye verdiyse. Mesela benimkinin baş kısmı solda gövde ortada ayaklar sağa doğru uzanmış. (Bizimki şimdiden deli yatıyor 😅
Anneadayirem Hahahahaha geceleri de uyutmuycak o zaman sizi 😄 benimkinin kendisi sağa doğru durmuş genel olarak ama kafası sola bakıyor resimde çok hareketliydi bakalım 10 gün sınra nasıl olucak 💐Tuceeee
Tuceeee Anneadayirem Ay öyle uykusuzluk sebebine can feda 😍😍🩷 şimdi bende merak ettim, belli olduğu zaman haberlerini bekliyorum 🌸😍🥰
61fragnat Tuceeee ha bunu siz biliyorsunuz ama doktorlar bilmiyor yani öyle mi ? 😂😂 hanımefendi 9. haftada cinsiyet öğrenilseydi doktorlar söylerdi zaten 9 haftalık ya daha kolu bacağı bile tam oluşmamış
61fragnat Anneadayirem ablacım bebek daha 9 haftalık kolu bacağı tam oluşmamış cinsiyet diye ortaya düşmüşsün ya şaka gibi
Anneadayirem Arkadaşım biz bilmiyomuyuz burdaki kimsenin doktor olmadığını ben kendim sağlık çalışanıyım zaten senden öğrenmicem kolu bacağını benim burda amacım pozitif sohbet lütfeen hamileyim boş yorum yapmayalım 😂 61fragnat 61fragnat
Hayat70 Mercan_72 Ben 11 haftanın içindeyim 11 haftalık ultrason kağıdım var tahmin yapabilir misiniz acaba ama biraz küçük görünüyor.
Hayat70 Tuceeee Banada tahmin yaparmisiniz ya 11 haftanin içinde ultrason görüntüsu 11 haftalık ama biraz küçük duruyor.
61fragnat Anneadayirem sağlıkçı ama 9 haftalık bebekten cinsiyet tahmini bekliyor yazık boşa okumuşsun o kadar 😂😂
Anneadayirem Siz yazdığımı anlamakta sorun yaşıyosunuz galiba maksat muhabbet olsun ama pozitif muhabbet 😂 61fragnat
Nurkrkc17 Tuceeee https://mutluresim.com/images/2024/03/12/zDgnP2.jpg. Bana da tahminde bulunur musun 🥰