Durux Kızlar eskişehir üniversite hastanesi ücretsiz fetal dna testi yapıyormuş başka şehirlerde de var mı bu uygulama bilen var mı
Ipekulas Durux bende yaptırdım %99 doğruluk oranı var yurtdışına gidiyor o yüzden 3 hafta sonra geliyor sonucun her yerde yok diye biliyorum bu uygulamayı
Slnpkts Merhaba, Eskişehir tıp fakültesinde ben fetal DNA testi yaptırdım. Aksine herhangi bir ücret ödemedim ve alınan numune Ankara’ya gönderiliyor yaklaşık 1 ay içersinde sonuçlar çıkıyor. Sonuçlar siz dışında kimseye verilmiyor.
Durux Cansu123_ haber verir misiniz burdan süreç nasıl işliyor sabah kaçta veriliyor ekstra bir şey oluyor mu ben de şehir dışından gidicem de sorun yaşamak istemiyorum. İnşallah sizinde süreciniz güzel olur
Ipekulas Durux evet önden fakülteyi aramanız gerekiyor haftanıza göre size şu günler içinde gelebilirsiniz diyor gidince ordan sıra alıyorsunuz ben 3 saate yakın beklemiştim ödemeyi yapıyorsunuz (300 tl) doktor size testi anlatıyor sonra gidip kan veriyorsunuz kanı biyere bıraktırıyorlar 3 hafta sonra arıyorsunuz çıktıysa sonucu almaya gidiyorsunuz ordaki doktorda bakıp veriyor kağıdınızı bu arada kanı bırakmaya gittiğiniz yerde 3 gün veriyorlar o günler hastaneye gitmemeniz gerek diye (niftyi sgk karşıladığı için) onuda ciddiye alın bu kadar. Şimdiden osmangaziyi arayın derim
Cansu123_ Durux gittim geldim ben kuzum gidebilirsin 290 tl ödedik sabah 10.30 dan donra salı günü alıyorlar sonuçlar 4 ay sonra çıkıyor arayarak ogrenıp gidip alıyorsun 🙈
Ipekulas Durux 12. Haftada yaptırdım ben o günleri ordaki sekreterler daha iyi anlatır sadece belli tarih veriyorlar o tarihlerde hastaneye gitmeyin diyorlar gitmeyin
Zeytin17 Cansu123_ Cansu hanım merhaba bende gideceğim Eskişehir e karar verdim İstanbul’dan araç ile mi gittiniz tren ile mi ? Biraz onların saatini açıklar mısınız ona göre uyarlayıp gideceğim bende
Cansu123_ Zeytin17 araç ile gittim istanbul küçükçekcemeceden gece 4 çıktık yola pazartesi gecesi salı sabah 8.5 da hastanedeydık ama nekadar erken gidip girişteki otomattan sıra alırsanız okadar sizin için iyi çünkü çok uzun sürüyor randevu sistemi yok pazartesi günleri yogun oluyormuş salı günü gittik biz çarşamba genetik birimi kapalı diğer günler için hastaneyş arayarak saatleri öğrenebilirsiniz 4 hafta veya 3 hafta sonra sonuç çıkıyormuş 🙏
Zeytin17 Cansu123_ çok teşekkür ederim hayırlı haberler alırsınız inşallah bu arada benimde kombine 1/175 ikili 1/50 çıktı bende sizin gibi profesör gezecektim ancak sizin yazılarınız beni bilgilendirdi çok teşekkür ediyorum
Cansu123_ Zeytin17 gitmeniz hiçbişey değiştirmiyor aynı doktorun söylediklerini söyleyip sıvı aldırmak istiyorsanız 17. Haftadan sonra sıvı alırız diyorlar ben aldırmak istemediğim için direk çıktım boşuna dakikalarca ultrasona maruz kalmayın sizde benim gibi 🙏🥹