Karamell0808 Kızlar son adet tarihim 25 /29 kasım. Aralık 19 da açık kahverengi lekelenme başladı . Çok az peçeteye geliodu 3 gün böyle sürdü sonra kahverengi kanama başladı koyu kırmızı ile ama afedersiniz yapışkanlı gibi 3 günde o sürdü bitti . Çok çok özür diliyorum dün eşimden transfer oldu. Bugün akşam yine af edersiniz peçeteye açık sümüksü kıvamda kahverengi leke geldi . Psikolojik mi bilmiyorum ama bir kaç saatdir midem bulanıyor lavaboya gidiyorum hiç birşey yok. Test yapmalımıyım sizce oturduğum yerde ecz bile yok yarın misafirim gelecek çıkamıycamda başka yerden almaya ama merak ediyorum sizce neden olabilir . Mayıs 19 da düşük yapmıştım :( hevesleniyorum her ay sonra hep hüsran :( fikri olan yazsa bira konuşsak.. kimsem yok paylaşacak üzgünüm..
Melihadur Karamell0808 benimde 22 Kasım son adetim 5 hafta iki günlük hamileyim benim kanamam olmadı karın ağrım çok oldu ve göğsümün ucu acıyor benim adetime 10 gün vardı belli oldu valla istersen bir test al test yap
Ftmcmc Yerleşme kanamasının açık pembe bi renk olduğunu biliyorum öyle günlerce değil sadece bir kaç saat yada 1 gün süren bir kanama olduğunu biliyorum ama inşallah hamilesindir 🙏🙏